Uutinen 24.1.2024

Nimityksiä Ilmarisessa

Olemme saaneet monia uusia asiantuntijoita ilmarislaisten joukkueeseemme. Tässä poimintoja.

FM Anne Karttunen on nimitetty myynti, asiakasmarkkinointi ja -analytiikka -osaston osastonjohtajaksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hän on aiemmin toiminut Ilmarisessa muun muassa asiakasanalytiikasta vastaavan osaston johtajana ja vastannut oman toimensa ohessa syksystä 2023 alkaen tämän koko vastuualueen osastonjohtajan tehtävistä.

PsM Juho Mertanen on nimitetty asiantuntijapsykologiksi työkykyriskin hallinta ja kuntoutus -linjan ennakointi ja tutkimus -osastolle. Hän kehittää mielenterveyden edistämisen ja psyykkisen työkyvyn kokonaisuuksia Ilmarisessa ja aloitti Ilmarisessa tammikuussa 2024.

KTM Mira Mielonen on nimitetty vastuullisen sijoittamisen asiantuntijaksi sijoitukset-linjalle. Hän vastaa vastuullisen sijoittamisen periaatteiden käytännön toteuttamisesta yhdessä sijoituslinjan kanssa, minkä lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu vastuullisen sijoittamisen toimintatapojen kehittäminen ja alan asiantuntijana toimiminen. Mira aloitti Ilmarisessa marraskuussa 2023.

TtM Saija Rauhamaa on nimitetty työkykyjohtamisen asiantuntijaksi. Hänen tehtävänään on tukea asiakasyrityksiä työkykyriskin hallintaan liittyvissä asioissa. Saija aloitti Ilmarisessa marraskuussa 2023.

VTM Pauliina Kamppuri on nimitetty työkykyjohtamisen asiantuntijaksi. Hänen tehtävänään on tukea asiakasyrityksiä työkykyriskin hallintaan liittyvissä asioissa. Pauliina aloitti Ilmarisessa marraskuussa 2023.

KTM Miikka Simanainen on nimitetty vastuullisen sijoittamisen asiantuntijaksi sijoitukset-linjalle. Hän vastaa vastuullisen sijoittamisen periaatteiden käytännön toteuttamisesta yhdessä sijoituslinjan kanssa, minkä lisäksi hänen tehtäviinsä kuuluu vastuullisen sijoittamisen toimintatapojen kehittäminen ja alan asiantuntijana toimiminen. Miikka aloitti Ilmarisessa joulukuussa 2023.

KTM Maija Nikula on nimitetty osastonjohtajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Hän vastaa yritysarkkitehtuurista ja tietoturvasta sekä tekoälykehittämisestä. Maija aloitti Ilmarisessa vuoden 2024 alussa.

KTM Hanna Vainio on nimitetty suurasiakastiimin osastonjohtajaksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hän vastaa tehtävässään yhteistyöstä suurten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen, työeläketurvaan ja työkykyjohtamiseen liittyvissä asioissa sekä myynnistä. Hanna on aiemmin toiminut Ilmarisessa prosessinjohtajana ja aloitti uudessa tehtävässä vuoden 2024 alussa.

Aiemmin uutisoitua

Ritva Tarkiainen on nimitetty vastuulliseksi vakuutusmatemaatikoksi ja aktuaari- ja analytiikkapalveluiden johtajaksi​. Hän aloitti Ilmarisessa vuoden 2024 alussa.

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita