Uutinen 26.3.2024

Nimityksiä Ilmarisessa

Meillä on aloittanut taas uusia ilmarislaisia. Tässä alkuvuoden 2024 poimintoja.

Mika Flinkkilä on nimitetty asiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö keskisuurten ja pienten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti. Mika aloitti Ilmarisessa maaliskuussa 2024.

VTL Juha Niemelä on nimitetty allokaatiojohtajaksi sijoitukset-linjalle. Hän johtaa allokaatiotiimiä, joka analysoi Ilmarisen riskinottohalua ja -kykyä koko taseen näkökulmasta. Juha aloitti Ilmarisessa tammikuussa 2024. Hän on paluumuuttaja ja työskennellyt aiemmin Ilmarisessa reilun kymmenen vuoden ajan sijoituslinjalla eri rooleissa. 

Tradenomi, BBA Dan Puha on nimitetty suurasiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö suurten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti. Dan aloitti Ilmarisessa tammikuussa 2024.

 

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita