Uutinen 26.3.2024

Nimityksiä Ilmarisessa

Meillä on aloittanut taas uusia ilmarislaisia. Tässä alkuvuoden 2024 poimintoja.

Mika Flinkkilä on nimitetty asiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö keskisuurten ja pienten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti. Mika aloitti Ilmarisessa maaliskuussa 2024.

VTL Juha Niemelä on nimitetty allokaatiojohtajaksi sijoitukset-linjalle. Hän johtaa allokaatiotiimiä, joka analysoi Ilmarisen riskinottohalua ja -kykyä koko taseen näkökulmasta. Juha aloitti Ilmarisessa tammikuussa 2024. Hän on paluumuuttaja ja työskennellyt aiemmin Ilmarisessa reilun kymmenen vuoden ajan sijoituslinjalla eri rooleissa. 

Tradenomi, BBA Dan Puha on nimitetty suurasiakaspäälliköksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hänen tehtäviinsä kuuluu yhteistyö suurten asiakkaiden kanssa työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti. Dan aloitti Ilmarisessa tammikuussa 2024.

 

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa
Lisää uutisia ja tiedotteita