Uutinen 18.6.2024

Työeläkevakuutuksen ostaminen on nyt helppoa ja nopeaa

Verkkosivuiltamme voi nyt ostaa työeläkevakuutuksen entistä helpommin. Panostimme erityisesti saavutettavuuteen, käytettävyyteen ja selkeyteen, jotta vakuutushakemuksen täyttäminen olisi mahdollisimman sujuvaa.

Sivuillamme on nyt saatavilla uusi vakuutushakemus, jolla voit tehdä vaivattomasti YEL- että TyEL-hakemukset. Olemme suunnitelleet uudistetun hakemuksen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa sekä aiemmasta lomakkeesta saadun palautteen perusteella.

Vakuutushakemuksen suunnittelussa panostimme erityisesti saavutettavuuteen, käytettävyyteen ja selkeyteen, jotta vakuutushakemuksen täyttäminen olisi sinulle mahdollisimman sujuvaa.  Voit täyttää hakemuksen kätevästi myös älypuhelimella.

Voit jatkaa täyttämistä myöhemmin

Jos aikasi ei riitä hakemuksen täyttämiseen yhdellä kertaa, ei hätää – täyttämäsi tiedot tallentuvat ja voit palata lomakkeelle myöhemmin jatkamaan siitä, mihin jäit.

Hakemuksella saat heti arvion sekä TyEL- että YEL-maksuista.

Onko sinulla vakuutus jo jostain muualta? Älä murehdi – me hoidamme siirtoon liittyvät asiat puolestasi. Täytä vain hakemus, niin siirrämme vakuutuksesi meille.

Käy tutustumassa uuteen vakuutushakemukseen ja hoida vakuutusasiat kuntoon käden käänteessä!

Ajankohtaista

Lisää uutisia ja tiedotteita