Suomen iloisin yrittäjä 2018

Yrittäjyyden puolesta

Tunnetko Suomen iloisimman yrittäjän tai oletko se kenties sinä itse? Ilmarinen etsii jo viidettä kertaa Suomen iloisinta yrittäjää, joka omalla osaamisellaan ja asenteellaan luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen ja tuo erityistä iloa asiakkailleen.

Haluamme olla mukana tukemassa suomalaista yrittäjyyttä ja tuoda esille yrittäjien hienoja tarinoita. Siksi etsimme jälleen yrittäjiä, joilta ei hymy hyydy!

Näin kilpailu toimii

Äänestyksen voittaja saa Suomen iloisimman yrittäjän tittelin vuodeksi käyttöönsä. Ehdottajien ja äänestäjien kesken on arvottu Jopo-polkupyörä. Arvonnan voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kilpailun säännöt

Lauri Salmi Helsingistä on Suomen iloisin yrittäjä 2018

Ilmarinen palkitsi Suomen iloisimman yrittäjän jo viidennen kerran. Kilpailussa palkitaan yrittäjä, joka omalla osaamisellaan ja asenteellaan luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen ja tuo erityistä iloa asiakkailleen. Beauty Experience Lauri Salmen yrittäjä Lauri Salmi sai finalistivaiheessa yli 31 000 ääntä ja vei voiton. Kisaan ehdotettiin 459 yrittäjää, ja kaikkiaan yleisöääniä annettiin reilut 80 000.

background
background
background

Finalistit

FINALISTI

Riikka Liikavainio

Pottu ja Poika Oy (Nelos-Grilli)

13.09.2018

Aina niin iloisella tuulella, todella mahtava persoona. Huumoria riittää. Nelos-Grilliltä saa hymyn huulille takuuvarmasti.

2311 Ääntä yhteensä
Lue lisää ja äänestä
FINALISTI

Susanna Synnerberg

Perttilän Peli ja Deli Oy

13.09.2018

Aina iloinen ja nauravainen. Ottaa kaikki asiakkaat ihanasti huomioon vauvasta vaariin.

2195 Ääntä yhteensä
Lue lisää ja äänestä
FINALISTI

Pauliina Nordberg

Rauman Hyvinvoinnin Walimo Oy

13.09.2018

Pauliina saa omalla aurinkoisuudellaan jokaisella tunnilla fiiliksen iloiseksi ja onnistuneeksi!

21923 Ääntä yhteensä
Lue lisää ja äänestä
FINALISTI

Lauri Salmi

Beauty experience Lauri Salmi

13.09.2018

Lauri on reipas ja monessa mukana. Hän luotsaa kahta kauneushoitolaa oman toiminimensä alla sekä lisäksi kouluttaa Suomessa kauneudenhoitoalan ammattilaisia. Hänen kursseillaan käy useita satoja kosmetologeja kaikkialta Suomesta. Lauri on alansa yksi vaikuttajista ja opettaa kosmetologeja niin raaka-aineissa, asiakaspalvelussa, hoidoissa sekä yrittäjyydessä.

31975 Ääntä yhteensä
Lue lisää ja äänestä

Tervetuloa iloisten yrittäjien joukkoon!

Olemme Suomen suurin yrittäjien eläkevakuuttaja. Toimimme selkeästi, mutkattomasti ja hyväntuulisesti, jotta sinä voisit hyvin.

Uutena yrittäjänä saat 22 %:n alennuksen vakuutusmaksustasi ensimmäisen neljän vuoden ajan. Liity joukkoon ja tutustu etuihisi.

Tule asiakkaaksi

background
Artikkeli
| 11.12.2018

Onnistu ihmisten johtamisessa – kuuntele, ole läsnä ja huolehdi luottamuksesta

Ihmisten johtamisessa eivät korostu luvut ja faktat, vaan keskustelu, kuuntelu ja aito läsnäolo. Ihmiset kaipaavat kuulluksi tulemista sekä oikeudenmukaista ja läpinäkyvää kohtelua johtamisessa läpi yrityksen, muistuttaa Ilmarisen työkykypäällikkö Jaana Pakka.

Lue lisää

Artikkeli
| 10.12.2018

Joulu tuo kalakukkoyrittäjän pääkaupunkiin

Joulunalusaika on kalakukkoleipomolle kiireistä aikaa. Yrittäjä Janne Komulainen nauttii sesonkikiireen tuomasta paineesta ja yrittäjyyden haasteista.

Lue lisää