Suomen iloisin yrittäjä 2018

Kuka on Suomen iloisin yrittäjä 2018?
Tutustu finalisteihin!

Yrittäjyyden puolesta

Tunnetko Suomen iloisimman yrittäjän tai oletko se kenties sinä itse? Ilmarinen etsii jo viidettä kertaa Suomen iloisinta yrittäjää, joka omalla osaamisellaan ja asenteellaan luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen ja tuo erityistä iloa asiakkailleen.

Haluamme olla mukana tukemassa suomalaista yrittäjyyttä ja tuoda esille yrittäjien hienoja tarinoita. Siksi etsimme jälleen yrittäjiä, joilta ei hymy hyydy!

Näin kilpailu toimii

Äänestys on päättynyt. Voittaja julkaistaan 24.9.

Äänestyksen voittaja saa Suomen iloisimman yrittäjän tittelin vuodeksi käyttöönsä. Ehdottajien ja äänestäjien kesken arvotaan Jopo-polkupyörä.

Kilpailun säännöt

Kuka voitti viime vuonna?

Suomen iloisimmaksi yrittäjäksi 2017 valittiin Laura Peippo Sirkasta. Liikunta-alan yritys Levi Wellness Club Oy on hänen unelmiensa täyttymys. 

Lue, mitä Lauralle kuuluu nyt

Vuoden 2017 äänestykseen osallistui lähes 20 000 suomalaista ja iloisimpia yrittäjiä ilmoitettiin lähes tuhat. Pistetään tänä vuonna vielä paremmaksi!

background
background

Finalistit

FINALISTI

Riikka Liikavainio

Pottu ja Poika Oy (Nelos-Grilli)

13.09.2018

Aina niin iloisella tuulella, todella mahtava persoona. Huumoria riittää. Nelos-Grilliltä saa hymyn huulille takuuvarmasti.

2311 Ääntä yhteensä
Lue lisää ja äänestä
FINALISTI

Susanna Synnerberg

Perttilän Peli ja Deli Oy

13.09.2018

Aina iloinen ja nauravainen. Ottaa kaikki asiakkaat ihanasti huomioon vauvasta vaariin.

2195 Ääntä yhteensä
Lue lisää ja äänestä
FINALISTI

Pauliina Nordberg

Rauman Hyvinvoinnin Walimo Oy

13.09.2018

Pauliina saa omalla aurinkoisuudellaan jokaisella tunnilla fiiliksen iloiseksi ja onnistuneeksi!

21923 Ääntä yhteensä
Lue lisää ja äänestä
FINALISTI

Lauri Salmi

Beauty experience Lauri Salmi

13.09.2018

Lauri on reipas ja monessa mukana. Hän luotsaa kahta kauneushoitolaa oman toiminimensä alla sekä lisäksi kouluttaa Suomessa kauneudenhoitoalan ammattilaisia. Hänen kursseillaan käy useita satoja kosmetologeja kaikkialta Suomesta. Lauri on alansa yksi vaikuttajista ja opettaa kosmetologeja niin raaka-aineissa, asiakaspalvelussa, hoidoissa sekä yrittäjyydessä.

31975 Ääntä yhteensä
Lue lisää ja äänestä

Tervetuloa iloisten yrittäjien joukkoon!

Olemme Suomen suurin yrittäjien eläkevakuuttaja. Toimimme selkeästi, mutkattomasti ja hyväntuulisesti, jotta sinä voisit hyvin.

Uutena yrittäjänä saat 22 %:n alennuksen vakuutusmaksustasi ensimmäisen neljän vuoden ajan. Liity joukkoon ja tutustu etuihisi.

Tule asiakkaaksi

background
Uutinen
| 21.9.2018

Perehdy tulorekisteriin: katso suositun webinaarimme tallenteet

Mitä tulorekisteristä pitää tietää? Ketä tulorekisterin käyttöön valtuutetaan ja miten? Muuttuuko vuosi-ilmoittaja kuukausi-ilmoittajaksi? Näihin ja muihin kysymyksiin löydät vastaukset katsomalla suositun tulorekisteri-webinaarimme 17.9. tallenteet.

Lue lisää

Artikkeli
| 18.9.2018

Chjoko luo kivijalkamyymälän tunnelmaa REDIin

Helsingin Kalasatamaan avautuvassa REDIssä kaupunkilaisia palvelee 180 yritystä, joista yksi on artesaanisuklaaseen ja pralineihin erikoistunut Chjoko. Yrittäjäpariskunnan Laura Gröndahl kertoo, miksi kivijalkayritys päätti laajentaa kauppakeskukseen ja miten suklaasta luotiin menestystarina.

Lue lisää