Voittaja on nyt valittu

Suomen iloisin yrittäjä 2017 on nyt valittu.

Katso kuka voitti

Näin kilpailu toimii

Iloisimman yrittäjän voi ilmiantaa Facebook-sivuilla 18.04.2017 mennessä. Eniten tykkäyksiä saaneista pääsee finaaliin 3-5 yrittäjää. Finalistien äänestys on 20.–27.4. ja voittaja julkistetaan 02.05.2017. 

Kuka voitti viime vuonna?

Vuoden 2016 äänestyksen voitti Jounin kaupastakin tuttu yrittäjä Sampo Kaulanen. ”Porukka tykkää, kun antaa vapaat kädet ja vastuuta”, viime vuoden iloisin yrittäjä kuvailee toimintapaansa. 

background
background

TEEMME ASIOINNISTA HELPPOA

Haluamme, että asiointi on mutkatonta ja toimivaa. Voit luottaa siihen, että kysymyksiisi vastataan selkeästi ja asiat hoituvat nopeasti.
 

MEILLE PIENYRITTÄJÄ ON SUURASIAKAS

Ymmärrämme suomalaisten pienyrittäjien tarpeet ja osaamme auttaa oikeissa asioissa. Meidän mielestämme yrittäjyys kaikissa muodoissaan on maamme kasvun perusta.

RAKENNAMME KANSSASI PAREMPAA TYÖELÄMÄÄ

Me haluamme, että sinä ja yrityksesi voivat hyvin. Asiakkaanamme saat käyttöösi työkaluja ja ideoita työn kehittämiseksi ja tuottavuuden parantamiseksi.

Uusi asiakas? Tervetuloa IlmariseeN

Jätä yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella vakuutuksen ottamisesta tai haluat lisätietoa Ilmarisen vakuutuksista.

Yrityksen tiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

Oletko ollut yrittäjänä alle neljä vuotta?
Syntymävuosi
Työtulo eli työpanoksesi arvo vuodessa
Sairauspäiväraha
/ arkipäivä
Vanhempainpäiväraha
/ arkipäivä
Työttömyyspäiväraha
Peruspäiväraha
/ työpäivä
tai ansiopäiväraha
/ työpäivä
YEL-eläke
tavoite-eläkeiässä
/ kuukausi
YEL-vakuutusmaksu
/ kuukausi

Summat ovat arvioita.

Parempaa työelämää -valmennukset