Suomen iloisin yrittäjä 2018

Yrittäjyyden puolesta

Ilmarinen oli mukana tukemassa suomalaista yrittäjyyttä tuoden esiin yrittäjien hienoja tarinoita. Suomen iloisimmaksi yrittäjäksi palkittiin Lauri Salmi Helsingistä, joka omalla osaamisellaan ja asenteellaan luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen ja tuo erityistä iloa asiakkailleen.

Näin kilpailu toimi

Äänestyksen voittaja sai Suomen iloisimman yrittäjän tittelin vuodeksi käyttöönsä. Ehdottajien ja äänestäjien kesken on arvottu Jopo-polkupyörä. 

Kilpailun säännöt

Lauri Salmi Helsingistä on Suomen iloisin yrittäjä 2018

Ilmarinen palkitsi Suomen iloisimman yrittäjän jo viidennen kerran. Kilpailussa palkitaan yrittäjä, joka omalla osaamisellaan ja asenteellaan luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen ja tuo erityistä iloa asiakkailleen. Beauty Experience Lauri Salmen yrittäjä Lauri Salmi sai finalistivaiheessa yli 31 000 ääntä ja vei voiton. Kisaan ehdotettiin 459 yrittäjää, ja kaikkiaan yleisöääniä annettiin reilut 80 000.

background

Finalistit

FINALISTI

Riikka Liikavainio

Pottu ja Poika Oy (Nelos-Grilli)

13.09.2018

Aina niin iloisella tuulella, todella mahtava persoona. Huumoria riittää. Nelos-Grilliltä saa hymyn huulille takuuvarmasti.

2311 Ääntä yhteensä
Lue lisää ja äänestä
FINALISTI

Susanna Synnerberg

Perttilän Peli ja Deli Oy

13.09.2018

Aina iloinen ja nauravainen. Ottaa kaikki asiakkaat ihanasti huomioon vauvasta vaariin.

2195 Ääntä yhteensä
Lue lisää ja äänestä
FINALISTI

Pauliina Nordberg

Rauman Hyvinvoinnin Walimo Oy

13.09.2018

Pauliina saa omalla aurinkoisuudellaan jokaisella tunnilla fiiliksen iloiseksi ja onnistuneeksi!

21923 Ääntä yhteensä
Lue lisää ja äänestä
FINALISTI

Lauri Salmi

Beauty experience Lauri Salmi

13.09.2018

Lauri on reipas ja monessa mukana. Hän luotsaa kahta kauneushoitolaa oman toiminimensä alla sekä lisäksi kouluttaa Suomessa kauneudenhoitoalan ammattilaisia. Hänen kursseillaan käy useita satoja kosmetologeja kaikkialta Suomesta. Lauri on alansa yksi vaikuttajista ja opettaa kosmetologeja niin raaka-aineissa, asiakaspalvelussa, hoidoissa sekä yrittäjyydessä.

31975 Ääntä yhteensä
Lue lisää ja äänestä

Tervetuloa iloisten yrittäjien joukkoon!

Olemme Suomen suurin yrittäjien eläkevakuuttaja. Toimimme selkeästi, mutkattomasti ja hyväntuulisesti, jotta sinä voisit hyvin.

Uutena yrittäjänä saat 22 %:n alennuksen vakuutusmaksustasi ensimmäisen neljän vuoden ajan. Liity joukkoon ja tutustu etuihisi.

Tule asiakkaaksi

background
Uutinen
| 17.1.2019

Ihmiset ja ilmiöt – tutustu uuteen osioon ilmarinen.fi:ssä

Innostu muiden menestystarinoista ja opi lisää työelämän uusimmista ilmiöistä. Jatkossa löydät inspiraatiota parempaan työelämään uudesta Ihmiset ja ilmiöt -osiostamme.

Lue lisää

Uutinen
| 15.1.2019

Turvaa työntekijäsi eläkekertymä – varmista, että ilmoitat tiedot tulorekisteriin oikein

Vuodenvaihteessa käyttöön tullut tulorekisteri vaatii palkkatietojen ilmoittajilta uusia toimintatapoja ja käytäntöjä. Ilmarinen keräsi ohjeet, joiden avulla vältät yleisimmät kompastuskivet työntekijän palkkailmoitusten tekemisessä.

Lue lisää