Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 7.3.2022

Ilmarisen varsinainen yhtiökokous 28.3.2022

Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiön Ilmarisen varsinainen yhtiökokous pidetään maanantaina 28.3.2022 klo 10.00 alkaen Ilmarisen toimitiloissa osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki.

Yhtiökokouskutsu ja kokouksessa käsiteltävät asiat ovat luettavissa Ilmarisen sivuilla

Koronaviruspandemian jatkuessa Ilmarinen pyytää harkitsemaan, onko osakkaan tai vakuutettujen edustajan tarpeellista osallistua yhtiökokoukseen saapumalla kokouspaikalle henkilökohtaisesti tai muun kuin Ilmarisen osoittaman asiamiehen edustamana. Osakkaita ja vakuutettujen edustajia kehotetaan käyttämään äänioikeuttaan Ilmarisen tarjoaman valtakirjapalvelun avulla. Osakkailla ja vakuutettujen edustajilla on myös mahdollisuus esittää etukäteen kysymyksiä yhtiökokouksen esityslistan asiakohdista. Tarkemmat ohjeet ovat Ilmarisen internetsivuilla julkaistussa kokouskutsussa.

Osakkaan ja vakuutettujen edustajan tulee ilmoittautua yhtiökokoukseen viimeistään 21.3.2022 klo 16.00.

Yhtiökokoukseen voi ilmoittautua postitse osoitteella Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, Lakiasiat / Yhtiökokous, 00018 ILMARINEN, puhelimitse numeroon 010 284 3600 ja sähköpostitse osoitteeseen yhtiokokous@ilmarinen.fi. Ilmoittautumisen on oltava perillä ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Mahdolliset valtakirjat pyydetään toimittamaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja

Yhtiökokouskutsu (pdf)

Ajankohtaista

Tiedote 26.4.2024

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–maaliskuussa 3,2 prosenttia. Yhtiön kustannustehokkuus parani edelleen vakuutusmaksutulon kasvaessa ja eläketurvan tuottamiseen tarvittavien hoitokulujen laskiessa. – Olemme jatkaneet menestyksekkäästi Ilmarisen strategian toteuttamista ja kasvattaneet tuottavuuttamme viimeisten kuuden vuoden aikana merkittävästi, toteaa Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita