Uutinen 13.11.2023

Ilmarisen opiskelijamessut – vielä ehdit mukaan!

Hei opiskelija! Mietitkö, mitä Ilmarinen voisi tarjota sinulle? Millainen olisi unelmien kesätyöpaikkasi? Entä mitä haluaisit tehdä työksesi, kun opinnot ovat paketissa? Oletko pohtinut, mitkä asiat ovat sinulle työpaikassa merkityksellisiä? Ilmoittaudu heti mukaan ja tule kuulemaan, miten monia mahdollisuuksia Ilmarinen tarjoaa sinulle!

Tervetuloa Ilmarisen opiskelijamessuille keskiviikkona 15.11. klo 15! 

Opiskelijamessujen ohjelmassa on luvassa monenmoista: 

  • Paljastamme, miksi Ilmarinen on Suomen työpaikkojen kärkikastia. 
  • Kuulet ensimmäisten joukossa kesätöistämme. 
  • Saat vinkkejä siihen, miten hyppäät pehmeästi opiskeluista työelämään. 
  • Pääset kysymään asiantuntijoiltamme sinua pohdituttavia asioita. 

Ilmoittaudu nyt 

Opiskelijamessut on virtuaalitilaisuus eli voit osallistua missä ikinä oletkaan. Vielä ehdit mukaan: Ilmoittaudu nyt ja hyppää sitten linjoille keskiviikkona 15.11.2023 klo 15–16.30.  

Kannattaa liittyä mukaan jo hieman etuajassa, sillä tapahtuma-alustalla on esitysten lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa. 

Tilaisuuteen osallistuvat saavat tietopläjäyksen lisäksi ainutlaatuisen ja harvoin tarjolla olevan Isona minusta tulee eläkeläinen -haalarimerkin. 

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Ilmoittaudu viimeistään 14.11. mukaan opiskelijamessuille osoitteessa ilmarinen.fi/tapahtumat 

Tilaisuus on suunnattu yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille. 

Lue lisää meistä 

Ota seurantaan Ilmarisen some

Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan ihmisen työeläketurvasta. Sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti ja rakennamme parempaa työelämää yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. 

Ajankohtaista

Tiedote 14.6.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui

Uutinen 10.6.2024

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa

Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.

Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa
Lisää uutisia ja tiedotteita