Uutinen 18.9.2023

Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!

Hei opiskelija! Mietitkö, mitä Ilmarinen voisi tarjota sinulle? Millainen olisi unelmien kesätyöpaikkasi? Entä mitä haluaisit tehdä työksesi, kun opinnot ovat paketissa? Oletko pohtinut, mitkä asiat ovat sinulle työpaikassa merkityksellisiä? Tule kuulemaan, miten monia mahdollisuuksia Ilmarinen tarjoaa sinulle!

Tervetuloa Ilmarisen opiskelijamessuille keskiviikkona 15.11. klo 15! 

Opiskelijamessujen ohjelmassa on luvassa monenmoista: 

  • Paljastamme, miksi Ilmarinen on Suomen työpaikkojen kärkikastia. 
  • Kuulet ensimmäisten joukossa kesätöistämme. 
  • Saat vinkkejä siihen, miten hyppäät pehmeästi opiskeluista työelämään. 
  • Pääset kysymään asiantuntijoiltamme sinua pohdituttavia asioita. 

Ilmoittaudu nyt 

Opiskelijamessut on virtuaalitilaisuus eli voit osallistua missä ikinä oletkaan. Ilmoittaudu nyt ja hyppää sitten linjoille keskiviikkona 15.11.2023 klo 15–16.30.  

Kannattaa liittyä mukaan jo hieman etuajassa, sillä tapahtuma-alustalla on esitysten lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa. 

Tilaisuuteen osallistuvat saavat tietopläjäyksen lisäksi ainutlaatuisen ja harvoin tarjolla olevan Isona minusta tulee eläkeläinen -haalarimerkin. 

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Ilmoittaudu viimeistään 13.11. mukaan opiskelijamessuille osoitteessa ilmarinen.fi/tapahtumat 

Tilaisuus on suunnattu yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille. 

Lue lisää meistä 

Ota seurantaan Ilmarisen some

Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan ihmisen työeläketurvasta. Sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti ja rakennamme parempaa työelämää yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. 

Ajankohtaista

Tiedote 15.5.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku voimistui edelleen

Työntekijämäärä laski huhtikuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,2 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus sekä rakentaminen. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski joka puolella Suomea.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku voimistui edelleen

Tiedote 26.4.2024

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–maaliskuussa 3,2 prosenttia. Yhtiön kustannustehokkuus parani edelleen vakuutusmaksutulon kasvaessa ja eläketurvan tuottamiseen tarvittavien hoitokulujen laskiessa. – Olemme jatkaneet menestyksekkäästi Ilmarisen strategian toteuttamista ja kasvattaneet tuottavuuttamme viimeisten kuuden vuoden aikana merkittävästi, toteaa Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen
Lisää uutisia ja tiedotteita