Uutinen 22.1.2024

Tulisitko meille kesätöihin?

Kesätyöhakumme 2024 on käynnistynyt. Löytyisiköhän meiltä sinua kiinnostava työ?

Tarjoamme tänäkin vuonna kesätyöpaikkoja monipuolisesti eri rooleihin. Osassa tehtävistä on mahdollista jatkaa tuntityöntekijänä kesän jälkeenkin. Haemme kesätyöntekijöitä muun muassa asiakaspalveluun, eläkepalveluihin, sijoituksiin, taloushallintoon sekä kuntoutus- ja työkyvyttömyyseläkepalveluihin.

Tarjolla on kymmeniä kesätyöpaikkoja. Kesätyötehtäviimme soveltuvia koulutustaustoja ovat vaikkapa AMK- ja yliopisto-opinnot. Oleellista on kiinnostuksesi alaa kohtaan ja halu oppia uutta. Haluamme, että jokaisen työntekijän osaaminen pääsee parhaalla tavalla esiin.

Lisätiedot tehtävistä löydät kootusti Oikotien Vastuullinen kesäduuni -sivustolta (oikotie.fi). Meille voit hakea olit sitten opintojen alussa tai jo valmistumisen kynnyksellä. Myös vastavalmistuneet ovat tervetulleita.

Kannattaa tutustua kesätyösivustoomme ilmarinen.fi/kesatyö. Katso, mitä kesätyöntekijämme kertovat työstään. Voit myös tarkistaa, miten kesätyön rekrytointiprosessimme etenee.

Tutustu tehtäviin ja hae meille kesätöihin!

#vastuullinenkesäduuni

Ajankohtaista

Tiedote 15.4.2024

Ilmarisen uudistettu suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku voimistui

Työntekijämäärä laski maaliskuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -2,9 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus sekä rakentaminen. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski joka puolella Suomea. Uudistettuun suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat kattavat nyt valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen uudistettu suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku voimistui

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita