Kati Huoponen

osastonjohtaja

Kati Huoponen on Ilmarisen työkykyjohtamisen palveluiden osastonjohtaja.

 

Blogit 16.5.2023

Onko työkyvyn johtaminen päämäärätöntä poukkoilua – vai yhteistyötä ja synergiaa?

Tuloksellisen työkykyjohtamisen tärkeiksi mahdollistajiksi on työpaikoilla tunnistettu johdon sitoutuminen ja esimerkki sekä HR:n ja liiketoimintojen tiivis vuoropuhelu. Kuulostaako tutulta?

Lue artikkeli

Blogit 20.2.2023

Työkaverin veto loppuu ja pinna katkeaa – Mikä avuksi?

”Masentaa tulla töihin. Tulisipa pian perjantai.” ”Mä teen niin paljon enemmän töitä kuin nuo muut.” "Ne vaan ajattelee itseään eikä muita, epäoikeudenmukaista!” Me kaikki kuulemme silloin tällöin vastaavia kommentteja ja voimme ajatella, että ”toi nyt jaksaa aina valittaa ja tuoda itseään esille”. Entä jos kyseessä onkin avunhuuto työkavereille?

Lue artikkeli

Blogit 8.12.2022

Miten hybridityössä jaksetaan? Etätyön johtaminen vaatii uutta osaamista

Hybridityö eli työn vuorottelu työpaikan ja etätyön välillä puhututtaa monella työpaikalla. Mitä linjauksia hybridimalli tarkoittaa meidän työpaikallamme? Mitä saavutamme ja toisaalta menetämme hybridityön ollessa osa arkea? Tarvitsemmeko pelisääntöjä vai luotammeko maalaisjärkeen? Oli niin tai näin, hybridityö asettaa uudenlaisia odotuksia esihenkilötyölle sekä uusia rakenteita vuorovaikutukselle.

Lue artikkeli

Blogit 23.6.2022

”Maailma on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille”

Takana on jälleen kaikilla tavoin mielenkiintoinen ja opettavainen, mutta samalla työn täyteinen vuosi sitten viime kesäloman. Me Ilmarisessa olemme panostaneet vahvasti asiakkaidemme työkykyriskien hallintaa tukevien palvelujen kehitykseen, kehittäneet samalla omaa toimintaamme jatkuvan parantamisen hengessä sekä haastaneet itseämme ja osaamistamme viedä näitä asioita eteenpäin poikkeusajan vallitessa. Vaikka olemme olleet todella innostavien ja mielenkiintoisten asioiden äärellä, on ihan hyvä katsoa peiliin. Miksi näin kesälomien kynnyksellä ”vähän puhalluttaa”, missä asioissa olisi pitänyt ymmärtää toimia fiksummin?

Lue artikkeli

Blogit 8.4.2022

Älä unohda työkykyjohtamista arjen keskellä

Työkykyjohtamisen ympärillä liikkuu erilaisia trendejä. Yksi trendi on tullut jäädäkseen, ja se on varhaisen välittämisen kulttuurin luominen. Toimintaympäristön muutosten keskellä onkin olennaista muistaa tärkein eli ihminen, jonka työkykyä olemme johtamassa.

Lue artikkeli
Kati Huoponen, muotokuva.

Blogit 29.10.2019

Tue nuorta työelämässä – ketään ei ole varaa menettää

Osaanko? Uskallanko? Opinko? Tutustunko? Pärjäänkö? Kysymykset risteilivät mielessäni samalla kun nuoren naisen loputon usko itseensä ja kykyihinsä kulki vuoristorataa aallon harjalta pohjamutiin.

Lue artikkeli
Kati Huoponen, muotokuva.

Blogit 28.3.2018

Tuleeko pääsiäisen pikkunoidasta isona pomo?

Lue artikkeli
Kati Huoponen, muotokuva.

Blogit 31.10.2017

Mitkä ovat työelämän tärkeimmät taidot?

Lue artikkeli
Näytetään 9/9
Näytä lisää