Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Tiedote 24.4.2024

Työkyvyttömyydessä iso vaihtelu toimialoittain – uusi indeksi tarjoaa ennusteita ja tilannetietoa

Työkyvyttömyyseläkkeiden määrässä on jopa nelinkertainen ero eri toimialojen välillä. Fyysisesti kuormittavilla aloilla työuraa uhkaavat todennäköisemmin tuki- ja liikuntaelinten sairaudet, kun taas asiantuntija-aloilla mielenterveyden häiriöt ovat yleisin syy pysyvään työkyvyttömyyteen. Tiedot selviävät Ilmarisen uudesta työkyvyttömyyseläkeindeksistä.

Työkyvyttömyydessä iso vaihtelu toimialoittain – uusi indeksi tarjoaa ennusteita ja tilannetietoa

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Ilmarinen vähensi omistustaan Basware Oyj:ssä
  Ilmarisen osuus Basware Oyj:n osake- ja äänimäärästä on laskenut alle 5 prosentin liputusrajan.
  Ilmarinen vähensi omistustaan Basware Oyj:ssä
 2. Esimies, rakenna luottamusta arjessa
  Muuttuva työelämä ja uudenlaiset tavat tehdä työtä haastavat myös varhaisen välittämisen käytännöt. Esimiehellä on lupa ja velvollisuus ottaa asia puheeksi, jos jokin työntekijän työkyvyssä huolettaa.
  Esimies, rakenna luottamusta arjessa
 3. Ilmarinen on mukana rakentamassa parempaa duunikuntoa
  Ilmarinen on jälleen mukana MTV:llä esitettävässä Duunikunto-sarjassa. Huomenta Suomen yhteydessä esitettävä ohjelma alkaa torstaina 26.4. klo 8.05. Tervetuloa mukaan matkalle kohti parempaa työelämää!
  Ilmarinen on mukana rakentamassa parempaa duunikuntoa
 4. Ota tulorekisteri haltuun: osallistu webinaariimme 29.5. ja tutustu tulorekisterisivuihimme!
  Ilmarinen järjestää 29.5. tulorekisteriasioista webinaarin, joka on suunnattu työnantajille ja taloushallinnon ammattilaisille. Ilmoittaudu mukaan! Näppää tulorekisteriasioista tärpit talteen myös uusilta verkkosivuiltamme ilmarinen.fi/tulorekisteri.
  Ota tulorekisteri haltuun: osallistu webinaariimme 29.5. ja tutustu tulorekisterisivuihimme!
 5. Suomalaisen muodin keskus avautuu Helsingin keskustaan
  Helsinkiin avautuu ensi syksynä suomalaisen muodin keskus. Galleria Esplanadin 2. kerros muuntuu eturivin suomalaisten muotibrändien esittäytymispaiksi. Uudessa Garden-tilassa yhdistyvät muodin alan tapahtumat, kaupat, showroomit ja työhuoneet. Garden on maailman merkittävin suomalaisen muodin keskittymä.
  Suomalaisen muodin keskus avautuu Helsingin keskustaan
 6. Jos työkykysi heikkenee, hae kuntoutusta
  Polvi reistailee, selkä on koetuksella eivätkä työt luista entiseen malliin – mitä tehdä? Ammatillinen kuntoutus on ratkaisu työkyvyn heiketessä – se tarjoaa polun takaisin työelämään. Toimeen kannattaa tarttua ripeästi. Ilmarisen sähköinen kuntoutushakemus nopeuttaa prosessia ja kuntoutusasiantuntijat auttavat matkan varrella.
  Jos työkykysi heikkenee, hae kuntoutusta
Näytetään 648-654/832
Näytä lisää