Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Tiedote 24.4.2024

Työkyvyttömyydessä iso vaihtelu toimialoittain – uusi indeksi tarjoaa ennusteita ja tilannetietoa

Työkyvyttömyyseläkkeiden määrässä on jopa nelinkertainen ero eri toimialojen välillä. Fyysisesti kuormittavilla aloilla työuraa uhkaavat todennäköisemmin tuki- ja liikuntaelinten sairaudet, kun taas asiantuntija-aloilla mielenterveyden häiriöt ovat yleisin syy pysyvään työkyvyttömyyteen. Tiedot selviävät Ilmarisen uudesta työkyvyttömyyseläkeindeksistä.

Työkyvyttömyydessä iso vaihtelu toimialoittain – uusi indeksi tarjoaa ennusteita ja tilannetietoa

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Ilmarisen hoitokustannus alenee 20 % vuonna 2024 - Asiakkaanamme saat hyödyn heti!
  Ensi vuoden alusta alkaen Ilmarisen hoitokustannus alenee noin 20 prosenttia. Hoitokustannus on osa TyEL-vakuutusmaksua. Tältä osin maksamasi TyEL-maksu alenee.
  Ilmarisen hoitokustannus alenee 20 % vuonna 2024 - Asiakkaanamme saat hyödyn heti!
 2. Nimityksiä Ilmarisessa
  Olemme saaneet monia uusia asiantuntijoita ilmarislaisten joukkueeseemme. Tässä poimintoja.
  Nimityksiä Ilmarisessa
 3. Vertailuindeksin vaihto on Ilmarisen positiivisin ilmastotoimi vuonna 2023
  Ilmarisen positiivisin ilmastotoimi vuonna 2023 on vertailuindeksin vaihto yleisestä vastuullisuusindeksistä ilmastonmuutoksen vahvasti huomioivaan ilmastoindeksiin. Ilmarinen oli mukana kehittämässä indeksiä.
  Vertailuindeksin vaihto on Ilmarisen positiivisin ilmastotoimi vuonna 2023
 4. Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!
  Hei opiskelija! Mietitkö, mitä Ilmarinen voisi tarjota sinulle? Millainen olisi unelmien kesätyöpaikkasi? Entä mitä haluaisit tehdä työksesi, kun opinnot ovat paketissa? Oletko pohtinut, mitkä asiat ovat sinulle työpaikassa merkityksellisiä? Tule kuulemaan, miten monia mahdollisuuksia Ilmarinen tarjoaa sinulle!
  Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!
 5. Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen jatkui
  Työntekijämäärä laski elokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -1,5 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista kasvoivat ainoastaan teollisuus sekä viestintä ja tietotekniikka. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski joka alueella. Jyrkintä lasku oli Itä-Suomessa.
  Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen jatkui
 6. Postitalon remontti alkaa
  Ilmarinen aloittaa remontin omistamassaan Helsingin Postitalossa. – Nyt on aika uudistaa ikonista rakennusta. Tuomme Postitalon uudelle aikakaudelle sen monipuolista historiaa ja sielunelämää kunnioittaen, projektipäällikkö Minna Kuutti Ilmarisesta sanoo.
  Postitalon remontti alkaa
Näytetään 78-84/843
Näytä lisää