Uutinen 7.6.2022

Ilmarinen ei hyväksy syrjintää missään muodossa

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt väitteitä Ilmarisen työyhteisössä tapahtuneesta seksuaaliseen suuntautumiseen liittyvästä työsyrjinnästä. Esitetyt väitteet ovat vakavia, ja olemme välittömästi ryhtyneet selvittämään asiaa.

Emme Ilmarisessa hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Ilmarisessa on nollatoleranssi kaikelle kiusaamiselle, häirinnälle ja epäasialliselle kohtelulle. On selvää, että asia tutkitaan perin pohjin. Jos korjattavaa löytyy, ryhdymme välittömästi toimenpiteisiin.

Haluamme olla työpaikka, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Teemme tämän eteen töitä jatkossa entistä enemmän, ja otamme myös ulkopuolisen asiantuntijan avuksi tämän tavoitteen edistämiseksi. 

Sami Ärilä
Henkilöstöjohtaja, Ilmarinen 

Ajankohtaista

Uutinen 6.3.2023

Ilmarisen varsinainen yhtiökokous 2023

Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiön Ilmarisen varsinainen yhtiökokous pidetään maanantaina 27.3.2023 klo 10.00 alkaen Ilmarisen toimitiloissa osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki.

Ilmarisen varsinainen yhtiökokous 2023
Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.

Tiedote 3.3.2023

Uusia jäseniä Ilmarisen hallitukseen

Ilmarisen hallituksen uusiksi jäseniksi on valittu STTK ry:n edunvalvonnasta vastaava johtaja Minna Ahtiainen ja Rakennusliitto ry:n vastaava lakimies Jyrki Ojanen. Ilmarisen hallintoneuvosto päätti nimityksistä kokouksessaan 3.3.2023.

Uusia jäseniä Ilmarisen hallitukseen
Lisää uutisia ja tiedotteita