Artikkelit

Eläkeläinen työelämässä – loppuun ajettu mopo vai huippuunsa viritetty Formula 1-auto?

Eläkeläisten työelämään osallistumisen teemasta keskustellaan heinäkuussa SuomiAreenalla Porissa. Tervetuloa kuulolle paneelikeskusteluun Etelärannan Rantalavalle 14.7. paikan päälle tai etänä.

Perinteisen SuomiAreena-festivaalin tavoitteena on tuoda kohtaamiset ja keskustelu yhteiskunnallisesti ajankohtaisista aiheista kaikkien ulottuville. Festivaalin tarkempaan ohjelmaan voi tutustua tapahtuman verkkosivuilla (Suomiareena.fi). Osallistumme ohjelmaan yhteistyössä vanhuksille seuranpitoa tarjoavan Seurana Oy:n kanssa.

Ilmarisesta on torstaina 14.7. klo 13-14 paneelikeskustelussa mukana eläkejohtaja Outi Pekkarinen. Keskustelun teemana on ”Eläkeläinen työelämässä - loppuun ajettu mopo vai huippuunsa viritetty Formula 1-auto?”.  Panelisteja vauhdittaa juontaja Lorenz Backman ja keskustelun starttaa legendaarinen artisti Eino Grön.

Mukana paneelissa ovat Outin lisäksi Seuranan perustaja ja toimitusjohtaja Mirka Saarinen, viestintätoimisto Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner sekä eläkeläinen ja Helsingin yliopiston entinen kehityspäällikkö Tuula Meres-Wuori. Keskustelun voi kuunnella joko paikan päällä tai katsoa se suorana tai tallenteena MTV katsomossa (mtv.fi tai MTV katsomo-sovellus).

Meillä on ilo osallistua keskusteluun tästä tärkeästä teemasta yhteistyössä Seurana Oy:n kanssa. Meiltä on myös eläkesiantuntija vastaamassa kysymyksiin eläkkeestä Rantakadun tapahtumaosastolla 13.-15.7.”

Ilmarisen eläkeasiakaspalvelusta Mika Mononen houkuttelee kolmena päivänä festariväkeä kyselemään eläkkeistä ja vastaa kysymyksiin Seuranan tapahtumateltalla Rantakadulla. Uskomme, että teema Huolehdi omaisuudestasi - tule kysymään eläkkeestäsi kiinnostaa monia.

Lisää aiheesta

Artikkelit 23.7.2024

Sairauspoissaolot – mitä niistä tulee tietää?

Sairauspoissaoloja ei toivo kukaan – olivat ne sitten lyhyitä tai pitkiä. Milloin osa-aikainen sairauspoissaolo on vaihtoehto? Pitääkö sairauslomasta aina maksaa palkka? Entä mitä työpaikalla kannattaa tehdä, jos työntekijän sairausloma pitkittyy?

Sairauspoissaolot – mitä niistä tulee tietää?

Artikkelit 11.7.2024

Milloin ja miten työtön pääsee eläkkeelle?

Oletko jo lähellä eläkeikääsi, mutta sait ikävän uutisen työsuhteesi päättymisestä, tai oletko ollut jo pidempään työttömänä? Kasasimme tietopaketin siitä, miten katkot työuralla tai työuran päättyminen odotettua aiemmin vaikuttavat eläkkeeseesi. Työttömänä voit jäädä eläkkeelle samoilla ehdoilla kuin työntekijänä eli kun eläkeikäsi tulee täyteen.

Milloin ja miten työtön pääsee eläkkeelle?

Artikkelit 2.7.2024

Oletko uusi työelämässä? Lue tärkeät tärpit

Kesätyöntekijät ovat parhaillaan työn touhussa työpaikoilla. Tärkeintä on tietenkin perehdyttää uusi tekijä työhön, mutta on muutakin, mistä työelämän tulokkaan on hyvä tietää.

Oletko uusi työelämässä? Lue tärkeät tärpit
Lisää ajankohtaisia artikkeleita