Blogit ja artikkelit
Tervetuloa artikkeleiden ja blogien pariin.
![](/media_global/kuvapankki/ajankohtaista/2024/paakuvat/cramo1.png?mode=crop&width=464&height=232)
Cramolla työkykyä tuetaan ennakoivasti – apua myös työhön paluuseen
Cramolla työkykyongelmia pyritään ehkäisemään ennalta. Aina työura ei kuitenkaan suju suunnitellusti. Jos työkyky heikkenee, on monia keinoja, joilla sitä voidaan työpaikalla tukea. Lue, miten se tehdään Cramolla.
Cramolla työkykyä tuetaan ennakoivasti – apua myös työhön paluuseen![Ihminen katsoo kädessään olevaa puhelinta, kuvituskuva.](/media_global/kuvapankki/ajankohtaista/2019-ihmiset--ilmiot/paakuvat/nuoret_980x300.jpg?mode=crop&width=360&height=171)
Työnantaja, opasta nuorta työelämän perusasioissa
Uusi työntekijä, kuten esimerkiksi ensimmäistä kesäänsä työssä viettävä nuori, pääsee parhaiten sisään työelämään, kun perehdytät hänet huolellisesti työtehtäviinsä. Yhtä lailla häntä kannattaa opastaa myös työelämää koskevissa perusasioissa.
![](/media_global/kuvapankki/ajankohtaista/2021/paakuvat/tyokyky_980x300.jpg?mode=crop&width=360&height=171)
Sairauspoissaolot – mitä niistä tulee tietää?
Sairauspoissaoloja ei toivo kukaan – olivat ne sitten lyhyitä tai pitkiä. Milloin osa-aikainen sairauspoissaolo on vaihtoehto? Pitääkö sairauslomasta aina maksaa palkka? Entä mitä työpaikalla kannattaa tehdä, jos työntekijän sairausloma pitkittyy?
![](/media_global/kuvapankki/6_henkilokuvat/blogikuva-levea/kristiinahalonen_mikolta_12-2880-x-720.jpg?mode=crop&width=360&height=171)
Ilmastonmuutoksen vaikutuksia tulisi ymmärtää paremmin työelämässä
Ilmastonmuutos vaikuttaa kielteisesti luontoon, ympäristöön ja ihmisiin ympäri maailmaa jo nyt. Se heijastuu myös työelämään, työn tuottavuuteen ja työkykyyn – Suomessakin.
Lisää artikkeleja
![Jouko Pölönen, muotokuva.](/media_global/kuvapankki/blogi/2019/joukopolonen_3_840x400px.jpg?mode=crop&width=360&height=171)
Uuden oppiminen on tulevaisuuden tärkein työelämätaito
Uuden oppiminen on tulevaisuuden tärkein työelämätaito
![](/media_global/kuvapankki/ajankohtaista/2019-ihmiset--ilmiot/sisaltokuvat/aku_varamaki1_vaaka_2.jpg?mode=crop&width=360&height=171)
Oletko sekoittaja vai eriyttäjä? Molemmissa on puolensa!
Oletko sekoittaja vai eriyttäjä? Molemmissa on puolensa!
![](/media_global/kuvapankki/blogi/2019/poyta.jpg?mode=crop&width=360&height=171)
![Katja Atsar, muotokuva.](/media_global/kuvapankki/blogi/2019/katja-atsar.jpg?mode=crop&width=360&height=171)
![](/media_global/kuvapankki/blogi/2019/pe-tyoelama_flappitaulu-e1512997415377.jpg?mode=crop&width=360&height=171)
![Ihmiset sohvalla pöydän äärellä, kuvituskuva.](/media_global/kuvapankki/blogi/2019/50vai5aivoa-e1510300332603.jpg?mode=crop&width=360&height=171)
![](/media_global/kuvapankki/ajankohtaista/2019-ihmiset--ilmiot/sisaltokuvat/aku_varamaki1_vaaka_2.jpg?mode=crop&width=360&height=171)
![Aikuinen ja lapsi korjaavat polkupyörää, kuvituskuva.](/media_global/kuvapankki/blogi/2019/pe-elake_elakelainenjapoika.jpg?mode=crop&width=360&height=171)
![](/media_global/kuvapankki/ajankohtaista/2018-ihmiset--ilmiot/paakuvat/ravintola_gron_hero.jpg?mode=crop&width=360&height=171)
Ravintola Grönin perustajat: Yrittäjyys on vapautta tehdä asioita haluamallaan tavalla
Ravintola Grön syntyi tarpeesta tehdä jotain omaa, ja nyt se on saanut mainetta ja kunniaa – jopa Michelin-tähden muodossa.
Ravintola Grönin perustajat: Yrittäjyys on vapautta tehdä asioita haluamallaan tavalla