Blogit ja artikkelit

Tervetuloa artikkeleiden ja blogien pariin.

Blogit 5.6.2024

Huomenna hän tulee – Härät ja karhut odottavat koronlaskua

Tämä vuosi on mennyt kuin klassisessa Samuel Beckettin näytelmässä ”Huomenna hän tulee”. Euroopan keskuspankin koronlaskua on odoteltu saapuvaksi kuin näytelmän herra Godot’ta konsanaan. Koronlasku on vain siirtynyt EKP:n kokouksesta toiseen. Samalla näkemykset inflaation kehityksestä ovat muuttuneet, ja Suomen osakemarkkinan suunta on ollut varsin mollivoittoinen.

Huomenna hän tulee – Härät ja karhut odottavat koronlaskua

Lisää artikkeleja

  1. Kaikki
  2. Blogit
  3. Artikkelit
Suodata:

Blogit 10.7.2019

Mikä on arvojen arvo muuttuvassa työelämässä?

”Henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara” on pahimmillaan klisee, jonka kuuleminen voi aiheuttaa akuutin kiukkureaktion – varsinkin, jos ristiriita oman kokemuksen ja kyseisen lausunnon välillä on jyrkkä. Mutta miten tähän on tultu?

Mikä on arvojen arvo muuttuvassa työelämässä?

Artikkelit 3.7.2019

Hyvinvointi on monen tekijän summa

Ihminen on kokonaisuus. Kun voi hyvin, se heijastuu sekä töihin että kotiin. Hyvät palautumistaidot ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtiminen ovatkin nykytyöelämän tärkeimpiä valttikortteja – ja niistä voivat huolehtia niin työntekijä kuin työnantajakin.

Hyvinvointi on monen tekijän summa
Tomi Hussi, muotokuva.

Blogit 28.6.2019

Salli, älä syrji

Pride-viikko nostaa yhdenvertaisuuden valokeilaan. Sallivuuden ilmapiiri on onneksi vahvistunut vuosi vuodelta ja moniarvoisuus on entistä hyväksytympää. Suvaitsevuutta tarvitaan välttämättä myös työelämässä.

Salli, älä syrji

Artikkelit 19.6.2019

Lapsiparkki kesäkuussa voi pelastaa loma-ajan

Ilmarinen järjestää jälleen työntekijöille kesäkuuksi mahdollisuuden tuoda lapsia hoitoon työpäivän ajaksi. Lue jutusta, mitä lapset halusivat kysyä Ilmarisen toimitusjohtajalta.

Lapsiparkki kesäkuussa voi pelastaa loma-ajan

Artikkelit 18.6.2019

Laskeudu lomalle leppoisasti

Aamukahvit laiturinnokassa ja päiväunet riippukeinussa. Kiireetöntä yhdessäoloa läheisten kanssa ja reissuja tai rentoa oleilua kotikulmilla. Kesälomalla on aikaa ladata akkuja ja viedä ajatukset pois töistä. Mitä kannattaa huomioida, jotta loma sujuu mahdollisimman leppoisasti? Lue Ilmarisen palvelujohtajan Kati Huoposen vinkit.

Laskeudu lomalle leppoisasti
Näytetään 494-502/681
Näytä lisää