Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Tiedote 24.4.2024

Työkyvyttömyydessä iso vaihtelu toimialoittain – uusi indeksi tarjoaa ennusteita ja tilannetietoa

Työkyvyttömyyseläkkeiden määrässä on jopa nelinkertainen ero eri toimialojen välillä. Fyysisesti kuormittavilla aloilla työuraa uhkaavat todennäköisemmin tuki- ja liikuntaelinten sairaudet, kun taas asiantuntija-aloilla mielenterveyden häiriöt ovat yleisin syy pysyvään työkyvyttömyyteen. Tiedot selviävät Ilmarisen uudesta työkyvyttömyyseläkeindeksistä.

Työkyvyttömyydessä iso vaihtelu toimialoittain – uusi indeksi tarjoaa ennusteita ja tilannetietoa

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Työeläkevakuutuksen ostaminen on nyt helppoa ja nopeaa
  Verkkosivuiltamme voi nyt ostaa työeläkevakuutuksen entistä helpommin. Panostimme erityisesti saavutettavuuteen, käytettävyyteen ja selkeyteen, jotta vakuutushakemuksen täyttäminen olisi mahdollisimman sujuvaa.
  Työeläkevakuutuksen ostaminen on nyt helppoa ja nopeaa
 2. Tutkimus: Alle kolmannes valmis vaihtamaan asuinpaikkakuntaa eläkkeellä
  Kaksi kolmesta eläkeläisestä kokee voivansa hyvin käy ilmi Ilmarisen kyselytutkimuksesta. Kolmanneksella eläkeläisen roolin asettuminen vei aikansa tai on ollut vaikeaa. Sopeutumiseen vaikuttaa, miten eläkeaikansa viettää. Useampi kuin kaksi kolmesta on pohtinut etukäteen, missä ja miten asuu vanhuusvuodet.
  Tutkimus: Alle kolmannes valmis vaihtamaan asuinpaikkakuntaa eläkkeellä
 3. Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui
  Työntekijämäärä laski toukokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -3,0 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista eniten laskivat henkilöstövuokraus, rakentaminen sekä majoitus- ja ravitsemusala. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski edelleen joka puolella Suomea.
  Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän lasku hidastui
 4. Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa
  Ilmarisen kesätyöntekijät ylläpitävät tällä viikolla "Finanssialalle" Instagram-tiliä. Tarkoituksena on tehdä työskentelyä Ilmarisessa ja koko finanssialalla tunnetuksi.
  Ilmarinen näkyy Finanssialalle-Instagramissa
 5. Arvopaperimarkkinalain muutoksesta johtuva liputusilmoitus - Administer Oyj
  19.4.2024 tuli voimaan arvopaperimarkkinalain muutos, jolla liputusvelvollisuus laajentui koskemaan Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle listattuja yhtiöitä. Tänään liputettu yhtiö on Administer Oyj.
  Arvopaperimarkkinalain muutoksesta johtuva liputusilmoitus - Administer Oyj
 6. Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen
  Työeläkeyhtiö Ilmarinen osallistui kevään yhtiökokouskaudella 109 kotimaiseen yhtiökokoukseen. – Kiinnitimme jälleen tällä yhtiökokouskaudella huomiota erityisesti palkitsemisraportteihin ja palkitsemispolitiikkoihin, Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen johtaja Karoliina Lindroos kertoo.
  Yhtiökokouskaudella huomio erityisesti johdon palkitsemiseen
Näytetään 0/839
Näytä lisää