Työkykyjohtamisen tilannearvio

Työkykyjohtamisen tilannearvio on työkalu yrityksen työkykyriskin arviointiin. Työkykyriskillä tarkoitamme henkilöstön keskimääräistä riskiä joutua työkyvyttömyyseläkkeelle.

Arviointityökalu auttaa tunnistamaan organisaation työkykyriskiä

Arviointityökalun tarkoituksena on auttaa tunnistamaan organisaation työkykyriskiä sekä suunnittelemaan tarvittavia toimenpiteitä riskien ennaltaehkäisemiseksi. Saat arvion lopuksi yhteenvedon vastauksistasi ja tietoa Ilmarisen palveluista. Voit halutessasi tallentaa tai tulostaa yhteenvedon itsellesi. Vastauksia hyödynnetään Ilmarisen palvelujen kehittämisessä, jotta voimme paremmin tukea asiakasyritystemme työkykyriskien hallintaa. 

Vastauksia ei voi muuttaa kyselyn lähettämisen jälkeen, mutta voit halutessasi vastata kartoitukseen uudelleen. Suosittelemme vastaamaan kartoitukseen yhteistyössä esimerkiksi työsuojelutoimikunnan ja henkilöstöedustajien kanssa.

Kirjaudu työkykyjohtamisen tilannearvioon

Kirjaudu tilannearvioon ensisijaisesti Ilmarisen Ohjaamo- tai Asiointitunnuksilla (Ilmarisen verkkopalvelutunnuksilla). Tällöin yrityksenne tietoja tulee tilannearvioon valmiina, eikä sinun tarvitse kirjoittaa niitä itse. Jos sinulla ei ole näitä tunnuksia ja olet henkilöstötoimintoa hoitava henkilö organisaatiossasi, tilaa Ohjaamo-tunnukset osoitteesta ohjaamo@ilmarinen.fi. Tunnusten luomisessa kestää muutama päivä.

Voit kirjautua myös omilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tällöin sinun on täytettävä organisaatiosi taustatietoja itse.

Kirjaudu tekemään tilannearvio tästä

Mitä internet-selainta voin käyttää kirjautumiseen?

Tuemme uusimpia internet-selainversioita. Palvelua suositellaan käytettävän Google Chrome -selaimella. Myös Microsoft Edge ja Mozilla Firefox toimivat hyvin. Varmista, että käytät Internet-selaimen uusinta versiota. Pyydä tarvittaessa apua organisaatiosi IT-tukihenkilöiltä. 

Palvelu ei toimi Internet Explorer -selaimella, joten sitä ei kannata käyttää.

Mistä saan tukea riskikartoituksen täyttämiseen?

Jos sinulla on kysyttävää palvelun käytöstä, otathan yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi Ilmarisessa.