Kuukauden teko: Aha Logisticsin Rinnan mitalla edellä

14.8.2017
|
Uutinen
image

Juhlistamme satavuotiasta Suomea keräämällä sata tekoa paremman työelämän puolesta. Hankkeen tavoitteena on tehdä työelämän hyvät käytännöt näkyviksi ja jakaa ne avoimesti kaikkien käyttöön, jotta suomalainen työelämä olisi maailman parasta. Tämän kuukauden tekona on AHA Logisticsin perjantaiset punnerrukset hyvän asian puolesta.

On viikon viimeinen työpäivä ja sen kunniaksi kalenteri kutsuu kaikki AHA Logisticsin työntekijät koolle. Kuin yhteisestä merkistä he asettuvat vatsalleen lattialle, eivät suinkaan nokosille vaan aloittaakseen joka perjantaisen punnerrusurakkansa.

- Yksi kollegoista näki Ilmarisen 100 tekoa paremman työelämän puolesta -haasteen ja päätös osallistumisesta syntyi välittömästi. Sovittiin myös, että jokainen punnerrus, jonka teemme vastaa yhtä euroa, AHA Logisticsin toimitusjohtaja Tiina Haapala kertoo.

Tiimin yhdessä vuoden aikana kokoon punnertamat eurot eivät suinkaan päädy työntekijöiden yhteiseen virkistyskassaan.

Aha Logisticsin toimistolla punnerretaan perjantaisin

– Koska olemme tällainen yksi suuri perhe, joka jakaa toistensa ilot ja surut, halusimme samalla tukea työkaveriamme henkilökohtaisessa syöpätaistelussa ja niinpä lahjoitammekin koko punnerruspotin jouluna Rintasyöpäsäätiölle, yrityksen varatoimitusjohtaja Jonna Ahkila-Niemi jatkaa.

Kunnon kasvaessa euroja kertyy yhä enemmän ja enemmän ja suurempi eetos kunnon kohottamisen taustalla hitsaa AHA Logisticsin tiimiä entistäkin lujemmin toisiinsa. Ilmarisen heittämän haasteen tulokset näkyvät jo monella osa-alueella: Henkinen ja fyysinen kunto nousee kohisten ja kun ihmiset voivat hyvin, voi hyvin myös itse yritys.

- Kasvatamme poweria! sanoo Tiina Haapala ja nauraa.

Tiina Haapala ja Jonna Ahkila-Niemi

 

Osallistu ja voita! Onko sinun työpaikallasi käytäntöjä, jotka lisäävät hyvinvointia tai yhteishenkeä? Jaa ne meille ja muille. 100 tekoa -hankkeen tavoitteena on tehdä työelämän hyvät käytännöt näkyviksi ja jakaa ne avoimesti kaikkien käyttöön, jotta suomalainen työelämä olisi maailman parasta.

Sata ensimmäistä teon ilmoittajaa pääsee leffaan kaverin kanssa. Teot voivat olla suuria tai pieniä, hyväksi havaittuja käytäntöjä tai kehitysideoita. Teot kerätään kampanjasivustolle www.ilmarinen.fi/100tekoa, josta kuka tahansa voi käydä poimimassa vinkkejä omaan työyhteisönsä kehittämiseen sekä äänestää suosikkitekoaan.

Arvomme äänestäjien kesken joka kuukausi Polar Loop 2 -aktiivisuusrannekkeen. Parhaat teot palkitaan vuoden lopussa työyhteisöille räätälöidyillä työhyvinvointipäivillä.

Osallistu ja voita osoitteessa www.ilmarinen.fi/100tekoa.

Katso videolta, miten perjantaipunnerrus sujuu AHA Locisticsin väeltä!