SUOMEN ILOISIN YRITTÄJÄ 2017 ON ONNELLINEN PEIPPO SIRKASTA

2.5.2017
|
Tiedote
image

Ilmarisen Suomen iloisin yrittäjä 2017 -kilpailun voittajaksi valittiin Laura Peippo Sirkasta. Kilpailuun osallistui äänestämällä ja yrittäjiä ilmiantamalla tänäkin vuonna lähes 20 000 suomalaista.

Suuren suosion jälleen saanut Suomen iloisin yrittäjä -kilpailu on ratkennut. Finaaliäänestyksen jälkeen kilpailun voittajaksi selviytyi sirkkalainen Laura Peippo. Liikunta-alan yritys Levi Wellness Club Oy on hänen unelmiensa täyttymys. Yritys tuottaa liikuntapalveluja ja -tapahtumia niin yrityksille kuin henkilöasiakkaillekin.

Peippo on ammatiltaan ravintolakokki. Hän sai 21-vuotiaana burnoutin ja päätti, ettei enää ikinä tekisi työtä, josta ei nauti. Laura Peippo irtisanoutui työstään ja lähti tavoittelemaan unelmiaan liikunta-alalle. Nyt hän omistaa oman pienyrityksen, joka on hänelle todellinen intohimo.

 – Mietin usein, ymmärtävätkö ihmiset, kuinka tärkeää tämä työ on minulle. Asiakkaat mahdollistavat sen, että saan elää omaa unelmaani, Laura Peippo sanoo.

 Peippo pitää yrittäjänä olemisen parhaimpana puolena asiakkaitaan.

 – Parasta on se, että saan kokea asiakkaideni kanssa onnistumisia. Elän heidän kanssaan niin ylä- kuin alamäissä. Me luomme tiiviitä asiakassuhteita, ja jokainen asiakas on meille ehdottoman tärkeä.

 Laura Peippo saa Suomen iloisin yrittäjä 2017 -tittelin vuodeksi käyttöönsä ja diplomin seinälleen. Lisäksi voittaja saa yritykselleen 1 500 euron arvoisen palkinnon työn iloa tuottamaan.

 Muut tämän vuoden kilpailun finalistit olivat Perhe Hynninen Oulusta, Tuomo Kilpeläinen Oulusta, Veljekset Teperi Karjalohjalta ja Anita Hallapelto Somerolta.

 – Haluamme onnitella Lauraa voitosta. Hän on menestyvä yrittäjä ja upea esimerkki siitä, millainen vaikutus yhdellä ihmisellä voi olla työssä viihtymiseen ja kanssaihmisten hyvinvointiin. Iso kiitos myös kaikille yrittäjille ja kisassa heitä kannustaneille ihmisille, sanoo Ilmarisen markkinointipäällikkö Mari Merilampi.

Työhyvinvointi on suora tapa edistää yrityksen kasvua

Tämänkin vuoden kilpailun yhteydessä Ilmarinen halusi muistuttaa työhyvinvoinnin, tuotttavuuden ja yrityksen menestyksen välisestä yhteydestä. Työntekijöiden hyvinvointiin panostaminen on yksi suorimmista tavoista edistää yrityksen kasvua.

Suomen iloisin yrittäjä -kilpailun tavoitteena on palkita ja nostaa esiin pienyrittäjiä, jotka pitävät huolta positiivisesta työilmapiiristä ja tuovat iloa asiakkailleen. Kilpailun avulla halutaan jakaa tunnustusta maamme tuhansille pienyrittäjille -niille arjessa usein vähälle huomiolle jääville sankareille, jotka valaisevat persoonallaan monien ihmisten päivää.

Voittajan tunnelmat

Miltä tuntuu olla Suomen iloisin yrittäjä vuosimallia 2017?

– Hyvältä! Iloiselta! Tosi mahtavaa. Oli ihan huikeeta, miten ihmiset innostuivat jakamaan ja äänestämään. Ja kaikki lappilaiset lähtivät mukaan. Minulla on tosi iloinen, mukava ja lämmin olo, Laura Peippo sanoo.

Sait 2630 tykkäystä. Miltä äänestäjien antama tuki tuntuu?

– Tosi hyvältä! Jotain on selvästi tehty oikein. Minulla on mahtavia seuraajia, ystäviä ja asiakkaita, jotka ovat olleet tukena niin somessa kuin muutenkin. Täällä Lapissa on niin hyvä yhteishenki, että monet pohjoisen yritykset lähtivät tukemaan minua. Ne ovat jakaneet kisasivuani ja kaikille on tullut sellainen meininki, että nyt Leville voitto! Sirkassa asuu 800 ihmistä, ja sain melkein kolme kertaa enemmän ääniä. Sekin kertoo tästä meidän yhteishengestä. Levi on nyt voittaja. Tämä on meille lappilaisille tosi iso juttu.

Miten voitto tulee näkymään arjessasi?

– Olen jo sanonut eri kanavilla, että olen joka tapauksessa ”iloinen yrittäjä” vaikka en voittaisikaan tätä kilpailua, mutta kyllä tämä toimii ja tulee toimimaan ehdottomasti muistutuksena aina silloin kun tuntuu, että kaikki romahtaa ja mistään ei tule mitään. Tämä on sellainen asia mihin epätoivon hetkillä voi palata, että ”ainiin, mähän oon Suomen iloisin yrittäjä”.

Mitä terveisiä haluat sanoa ensi vuoden finalisteille?

– Pysyy omana itsenäsi, rehellisenä ja aina vastoinkäymisten jälkeen pitää muistaa tsempata itseään. Vaikeuksien jälkeen on jotain huomattavasti parempaa tiedossa!                                                                                                            

Lisätietoja
Markkinointipäällikkö Mari Merilampi, 050 539 8599, mari.merilampi@ilmarinen.fi

Laura Peippo, Levi Wellness Club Oy, puh. 0403287887