Mielellään töissä

Ilmarinen juhlistaa tänä vuonna 60-vuotista taivaltaan suomalaisten eläkkeiden turvaajana ja työelämän kumppanina. Juhlavuoden teemana on nuorten tukeminen työelämään kiinnittymisessä ja sitä kautta työurien pidentäminen. Projektille on annettu nimeksi Mielellään töissä.

Peli uusille työelämään tulijoille

Ota työyhteisösi käyttöön peli, jota pelaamalla nuoret voivat tutustua työelämätaitoihin ja miettiä mm. keinoja oman jaksamisensa ylläpitoon. Peli on osa Mielellään töissä -projektia, jossa olemme luoneet konkreettisia keinoja, joilla sekä nuoret itse että yritykset voivat tukea nuorten kiinnittymistä työelämään ja näin edesauttaa pitempiä työuria. Peliin tarvittava koodi on 113FA6.

Siirry peliin pelaajana > (play.seppo.io)

Mielellään töissä! -työpajat oppilaitoksille

Mielellään töissä on Ilmarisen juhlavuoden projekti, jossa tuetaan nuorten kiinnittymistä työelämään yhdessä kumppanien kanssa. Nuorten Akatemia on suunnitellut työpajamallin, jossa pelataan Mielellään töissä -peliä ja paneudutaan nuorten työelämätaitoihin ja jaksamiseen.Työpajamalli on suunniteltu toisen asteen käyttöön, mutta se sopii myös muille luokkatasolle. Kaikki oppilaitokset voivat hyödyntää työpajamallia ja peliä.

Tilaa työpaja tai pelitunnukset (nuortenakatemia.fi)

Hyvää myös vapaaehtoistoiminnalla

Ilmarinen antaa tänä vuonna koko henkilöstölle mahdollisuuden osallistua yhden työpäivän ajan vapaaehtoistyöhön.

- Toivomme, että mahdollisimman moni voisi tehdä vapaaehtoistyötä nuorten parissa, mutta kaikki vapaaehtoistyön muodot ovat mahdollisia, sanoo henkilöstöjohtaja Sami Ärilä.

Vapaaehtoisen tarina

Muuttuva työelämä 10.3.2021

Ihmiseltä ihmiselle – Empatia on asiakaspalvelun ytimessä

Koronaepidemia on vaikuttanut moneen ihmiseen sekä yritykseen, ja myös Ilmarisen asiakaspalvelussa on autettu ahdingossa olevia asiakkaita. Asiakaspalvelussa työskentelevä Jani Verho on asiakkaiden kohtaamisessa taitava: hän tekee sitä myös vapaaehtoisena Kriisipuhelimessa. Hyvään asiakaspalveluun kuuluu Verhon mielestä toisen ihmisen kohtaaminen ja kuuntelu luottamuksellisessa ilmapiirissä.

Ihmiseltä ihmiselle – Empatia on asiakaspalvelun ytimessä

Artikkeleja työelämästä

Muuttuva työelämä 26.11.2021

Mitä huomioida työkykyjohtamisessa, kun yritys kasvaa vauhdilla?

Kun yritys kasvaa vauhdilla, on monia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon työkykyjohtamisessa. Miten työkykyhaasteita voi ennaltaehkäistä parhaiten? Mitä huomioida, jos työtahti on erityisen kiivas? Entä silloin, kun yritys kansainvälistyy?

Mitä huomioida työkykyjohtamisessa, kun yritys kasvaa vauhdilla?

Menestystarinat 24.11.2021

Kuukauden asiantuntija: Mikhael Koufos

Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Olemme 60 vuotta rakentaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa parempaa työelämää ja edistäneet työkykyä. Mutta ketkä tätä työtä tekevät? Lue, mitä kuukauden asiantuntijamme Mikhael Koufos kertoo työstään.

Kuukauden asiantuntija: Mikhael Koufos

Menestystarinat 23.11.2021

Eläkkeiden asiakaspalvelu auttaa juuri sinua!

Ilmarinen on palvellut asiakkaitaan jo 60 vuotta eläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa. Juhlavuoden kunniaksi nostamme esiin asiakkaidemme kanssa työtä tekeviä tiimejä ja asiantuntijoita. Mikä on erinomaisen asiakaspalvelun salaisuus? Vastausvuorossa on eläkkeiden asiakaspalvelu.

Eläkkeiden asiakaspalvelu auttaa juuri sinua!

Ajatuksia nuorten harjoittelun merkityksestä