Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata uutisia:
 1. Nuorten Täällä tuntuu -taidenäyttely tukee mielenterveyttä
  Ilmarisessa maanantaina 4.10. aukeava Täällä tuntuu -taidenäyttely on nuorten mielenterveyden asialla. Näyttelyssä on esillä nuorten mielenmaisemaa avaavia taideteoksia sekä heidän ajatuksiaan ja tunteitaan töiden takaa. Teokset liittyvät tavalla tai toisella mielen hyvinvointiin.
  Nuorten Täällä tuntuu -taidenäyttely tukee mielenterveyttä
 2. KotiTV:lle Vuoden vanhusteko -palkinto
  Vanhustyön keskusliitto ja Ilmarinen palkitsivat tänä vuonna Vuoden vanhusteko -tunnustuksella Kuntopaikka HH Oy:n KotiTV:n, joka on iäkkäiden ihmisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämiseen erikoistunut TV-palvelukanava.
  KotiTV:lle Vuoden vanhusteko -palkinto
 3. Ilmarisen omistus Siili Solutionsissa kasvoi
  Ilmarisen omistusosuus Siili Solutions Oyj:n osakkeissa ylitti 30.9.2021 viiden prosentin rajan.
  Ilmarisen omistus Siili Solutionsissa kasvoi
 4. Kilometrikisa kannusti liikkeelle koronasta huolimatta
  Pyöräilyn Kilometrikisa sai taas ilmarislaiset liikkumaan, vaikka pandemia heittelikin kapuloita renkaisiin. Silti paransimme polkemalla työkykyä, vähensimme päästöjä sekä tuimme Ketjureaktio-hyväntekeväisyyskampanjaa.
  Kilometrikisa kannusti liikkeelle koronasta huolimatta
 5. Tiedätkö eläkekertymäsi?
  Onko sinulla jo suunnitelmat eläkepäiville? Asunto Italiassa, lomareissuja ja listalla olevien unelmien toteuttamista? Oletko jo tarkistanut, mikä on oma eläkekertymäsi suunnitelmien toteuttamista varten? Omasta eläkekertymästä kannattaa olla kiinnostunut. Mitä aiemmin ja paremmin sen tietää, sitä paremmin eläkepäiviin voi varautua.
  Tiedätkö eläkekertymäsi?
 6. Nälkäpäivä esillä Ilmarisen verkkosivuilla
  Ilmarinen on ollut mukana SPR:n Nälkäpäivä-kampanjassa jo vuosia. Tänäkin vuonna osallistumme kampanjaan torstaina 23.9. alkaen valjastamalla ilmarinen.fi:n etusivun Nälkäpäivä-keräyksen tarpeisiin.
  Nälkäpäivä esillä Ilmarisen verkkosivuilla
Näytetään 6-12/594
Näytä lisää