Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Uutinen 6.11.2023

Työkyvyttömyyseläkkeiden maksuluokkamalli uudistuu – tavoitteena edistää työllisyyttä monin tavoin

Työkyvyttömyyseläkkeiden maksuluokkamalli uudistuu vuoden 2024 alussa. Muutos tulee voimaan vaiheittain ja täysimääräisesti vuonna 2029. Muutoksilla pyritään parantamaan mm. ikääntyvien ja vaikeasti työllistyvien henkilöiden työllistymistä. Uudistus kannustaa työnantajia ennakoimaan työkykyriskejä ja pitämään entistä parempaa huolta henkilöstönsä työkyvystä.

Työkyvyttömyyseläkkeiden maksuluokkamalli uudistuu – tavoitteena edistää työllisyyttä monin tavoin

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Varaudutaan säästämällä sähköä
  Vuosi sitten energian säästäminen, Astetta alemmas -kampanja ja Sähköjärjestelmän tuki -menettely olivat todella akuutteja, kun Euroopassa valmistauduttiin vakavaan sähköpulaan. Yhä edelleen energian säästäminen on tärkeää.
  Varaudutaan säästämällä sähköä
 2. Ilmarinen mukana Nature Action 100 -aloitteessa
  Nature Action 100 -aloitteella sijoittajat vaativat yrityksiltä kiireellisiä luontotoimia. Ilmarinen on yksi aloitteeseen osallistuvasta 190 sijoittajasta eri puolilta maailmaa.
  Ilmarinen mukana Nature Action 100 -aloitteessa
 3. Vertailuindeksin vaihto on Ilmarisen positiivisin ilmastotoimi vuonna 2023
  Ilmarisen positiivisin ilmastotoimi vuonna 2023 on vertailuindeksin vaihto yleisestä vastuullisuusindeksistä ilmastonmuutoksen vahvasti huomioivaan ilmastoindeksiin. Ilmarinen oli mukana kehittämässä indeksiä.
  Vertailuindeksin vaihto on Ilmarisen positiivisin ilmastotoimi vuonna 2023
 4. Postitalon remontti alkaa
  Ilmarinen aloittaa remontin omistamassaan Helsingin Postitalossa. – Nyt on aika uudistaa ikonista rakennusta. Tuomme Postitalon uudelle aikakaudelle sen monipuolista historiaa ja sielunelämää kunnioittaen, projektipäällikkö Minna Kuutti Ilmarisesta sanoo.
  Postitalon remontti alkaa
 5. Ilmarinen ja Vanhustyön keskusliitto hakevat jälleen vuoden vanhustekoa
  Vuosittain palkittava vanhusteko tähtää nostamaan vanhustyön arvostusta ja parantamaan ikäihmisten hyvinvointia. Palkinnon suuruus on 5 000 euroa, ja voittaja julkistetaan Vanhustenpäivän valtakunnallisessa pääjuhlassa lokakuussa.
  Ilmarinen ja Vanhustyön keskusliitto hakevat jälleen vuoden vanhustekoa
 6. Ilmarinen ankkurisijoittajana eurooppalaisessa ilmastorahastossa
  Ilmarinen jatkaa ilmaston vahvasti huomioon ottavaa strategiaansa sijoittamalla 580 miljoonaa euroa uuteen eurooppalaiseen ilmastomittareilla sijoituskohteita valitsevaan osakerahastoon.
  Ilmarinen ankkurisijoittajana eurooppalaisessa ilmastorahastossa
Näytetään 6/92
Näytä lisää