Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. iAreenan esitykset luettavissa verkossa
  iAreenan 2.2.2018 esitykset ovat nyt luettavissa verkossa.
  iAreenan esitykset luettavissa verkossa
 2. Tutkimus: Työstä jäädään vanhuuseläkkeelle hyvässä vireessä
  Neljä viidestä juuri vanhuuseläkkeelle jääneestä suomalaisesta kokee voivansa hyvin, selviää Ilmarisen tekemästä kyselytutkimuksesta. Eläkkeelle siirtyminen on mieluinen elämänmuutos. Entistä useampi eläkkeelle jääneistä kokee myös, että olisi jaksanut jatkaa työelämässä fyysisten ja henkisten voimavarojen puolesta.
  Tutkimus: Työstä jäädään vanhuuseläkkeelle hyvässä vireessä
 3. Työuraeläke edessä
  Hattulalainen Matti Lehto tekee vielä muutamia työpäiviä autopeltiseppänä. Sitten hän jää lomien myötä työuraeläkkeelle ensimmäisten suomalaisten joukossa. Ilmarisen ylilääkäri Seppo Kettunen arvioi työuraeläkkeen merkityksen ja hakijamäärien kasvavan lähivuosina, kun vanhuuseläkkeen yläikäraja nousee.
  Työuraeläke edessä
 4. Kilpailukyky kuntoon ja liiketoiminta nousuun – kolme tärppiä Fokus-seminaarista yrityksellesi
  Ilmarisen ja EY:n sidosryhmät kokoontuivat kuulemaan kilpailukykyaiheista asiaa eturivin yritysjohtajilta. Oli kyse sitten Suomen kiinnostavuus ulkomaisten investorien silmissä tai brändin hiominen kohderyhmiä houkuttelevaksi, nämä kolme hihaan tarttunutta ohjenuoraa kannattaa pitää mukana yrityksesi tulevan vuoden toimenpiteitä suunnitellessa.
  Kilpailukyky kuntoon ja liiketoiminta nousuun – kolme tärppiä Fokus-seminaarista yrityksellesi
 5. Pasilaan rakentuva kauppakeskus Tripla harjakorkeudessa
  Suomen suurimmalla työmaalla Pasilan Triplassa vietettiin tänään kauppakeskus Mall of Triplan harjannostajaisia. Kauppakeskus avataan syksyllä 2019 samaan aikaan pysäköintilaitoksen ja uuden Pasilan aseman kanssa.
  Pasilaan rakentuva kauppakeskus Tripla harjakorkeudessa
 6. Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärät vahvassa kasvussa
  Työntekijämäärät ovat vahvassa kasvussa, kertoo Ilmarisen suhdanneindeksi. Seurantaryhmän työntekijämäärät kasvoivat marraskuussa 7,4 prosenttia edellisvuodesta. Erityisen voimakasta kasvu oli henkilöstövuokrausalalla.
  Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärät vahvassa kasvussa
Näytetään 636-642/769
Näytä lisää