Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Ilmari-chatbot vastaa eläkekysymyksiisi
  Ilmarisen verkkosivuilta löytyy paljon tietoa eläkkeistä, pohditpa sitten eläkkeen määrää, milloin ja miten eläkettä haetaan tai miten yhdistää eläke ja työnteko. Jos johonkin kysymykseen ei tunnu löytyvän vastausta, voit kysyä Ilmari-chatbotiltamme.
  Ilmari-chatbot vastaa eläkekysymyksiisi
 2. Työeläkeote postitetaan loka-marraskuussa lähes 300 000 henkilölle
  Ilmarinen postittaa loka-marraskuussa paperisen työeläkeotteen niille, jotka eivät ole tarkistaneet verkon sähköistä työeläkeotetta. Työeläkeote kertoo, kuinka paljon eläkettä on karttunut ja mistä työsuhteista. Otteen tiedot kannattaa tarkistaa. Helpoiten tarkistat työeläkeotteesi verkossa.
  Työeläkeote postitetaan loka-marraskuussa lähes 300 000 henkilölle
 3. Miten työkyvyttömyyseläkehakemus ratkaistaan?
  Takana on pidempi sairastelujakso ja on aika hakea työkyvyttömyyseläkettä. Miten ja millä perustein työkyvyttömyyseläkehakemus ratkaistaan? Miksi eläkehakemus voidaan hylätä, vaikka Kela myöntääkin samaan sairauteen sairauspäivärahaa?
  Miten työkyvyttömyyseläkehakemus ratkaistaan?
 4. Osittaisen vanhuuseläkkeen suosio kääntyi laskuun
  Osittaista varhennettua vanhuuseläkettä haettiin ahkerasti alkuvuodesta 2017, kun se astui voimaan. Tänä vuonna hakemuksia on tullut 40 prosenttia viime alkuvuotta vähemmän.
  Osittaisen vanhuuseläkkeen suosio kääntyi laskuun
 5. Pölönen: Asiakkaiden etu ohjaa kaikkea tekemistä
  Ilmarisen tuleva toimitusjohtaja Jouko Pölönen haluaa, että asiakkaan ääni kuuluu ja palvelujen kehittämistä ohjaavat asiakkaiden tarpeet. Työn murros vaatii työeläkejärjestelmältä joustavuutta ja asettaa uusia haasteita myös työkykyjohtamiselle.
  Pölönen: Asiakkaiden etu ohjaa kaikkea tekemistä
 6. Tarkista uusi työeläkeotteesi ja näe, kuinka paljon sinulle on kertynyt eläkettä
  Ilmarisen asiakkaana voit nyt tarkistaa uuden työeläkeotteesi verkkopalvelussamme. Työeläkeote kertoo, kuinka paljon sinulle on tähän mennessä kertynyt eläkettä. Samalla voit laskea laskureilla, kuinka suuri tuleva eläkkeesi tulee olemaan.
  Tarkista uusi työeläkeotteesi ja näe, kuinka paljon sinulle on kertynyt eläkettä
Näytetään 6/12
Näytä lisää