Uutinen 19.12.2022

Ilmarisen joululahjoitus Mielenterveyden keskusliitolle

Ilmarinen tukee tänä vuonna joululahjoituksella Mielenterveyden keskusliitto ry:n työtä nuorten mielenterveyden hyväksi.

Ilmarislaiset ovat vuosittain päässeet äänestämään hyväntekeväisyyskohteesta, johon teemme joululahjoituksemme. Tänä vuonna kohteeksi valikoitui Mielenterveyden keskusliiton joulukeräys, jossa kerätään varoja nuorten mielenterveystyöhön. Teemme joulukeräykseen 5 000 euron lahjoituksen.  

Mielenterveyden keskusliiton nuorille suunnattu toiminta rohkaisee ottamaan konkreettisia askeleita elämässä eteenpäin. Toiminta auttaa tunnistamaan olemassa olevia voimavaroja ja kannustaa pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä ihmissuhteista. Mielenterveyden keskusliitto järjestää lahjoitusvaroin mm. kursseja ja tapahtumia mielenterveysongelmia kokeville ja haasteellisessa elämäntilanteessa oleville, noin 18–30-vuotiaille nuorille. 

– Koronavuodet ja Euroopassa käytävä sota ovat koetelleet nuoria, joten nyt on erityisen tärkeää tukea heidän hyvinvointiaan ja jaksamistaan, Ilmarisen viestintäpäällikkö Annukka Lalu sanoo. 

Ilmarinen lahjoittaa vuosittain varoja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lahjoituksilla tuetaan pääsääntöisesti tutkimusta tai toimintaa, jolla pyritään ennaltaehkäisemään työkyvyttömyyttä ja syrjäytymistä, pidentämään työuria sekä edesauttamaan nuorten työelämään sijoittumista.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!

Ajankohtaista

Tiedote 15.11.2023

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen kiihtyy

Työntekijämäärä laski lokakuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä kaksi prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista jyrkimmin laskivat henkilöstövuokraus ja rakentaminen. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski jälleen joka alueella. Jyrkintä lasku oli Pohjois- ja Itä-Suomessa.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän väheneminen kiihtyy

Uutinen 13.11.2023

Ilmarisen opiskelijamessut – vielä ehdit mukaan!

Hei opiskelija! Mietitkö, mitä Ilmarinen voisi tarjota sinulle? Millainen olisi unelmien kesätyöpaikkasi? Entä mitä haluaisit tehdä työksesi, kun opinnot ovat paketissa? Oletko pohtinut, mitkä asiat ovat sinulle työpaikassa merkityksellisiä? Ilmoittaudu heti mukaan ja tule kuulemaan, miten monia mahdollisuuksia Ilmarinen tarjoaa sinulle!

Ilmarisen opiskelijamessut – vielä ehdit mukaan!

Uutinen 9.11.2023

Varaudutaan säästämällä sähköä

Vuosi sitten energian säästäminen, Astetta alemmas -kampanja ja Sähköjärjestelmän tuki -menettely olivat todella akuutteja, kun Euroopassa valmistauduttiin vakavaan sähköpulaan. Yhä edelleen energian säästäminen on tärkeää.

Varaudutaan säästämällä sähköä
Lisää uutisia ja tiedotteita