Uutinen 19.12.2022

Ilmarisen joululahjoitus Mielenterveyden keskusliitolle

Ilmarinen tukee tänä vuonna joululahjoituksella Mielenterveyden keskusliitto ry:n työtä nuorten mielenterveyden hyväksi.

Ilmarislaiset ovat vuosittain päässeet äänestämään hyväntekeväisyyskohteesta, johon teemme joululahjoituksemme. Tänä vuonna kohteeksi valikoitui Mielenterveyden keskusliiton joulukeräys, jossa kerätään varoja nuorten mielenterveystyöhön. Teemme joulukeräykseen 5 000 euron lahjoituksen.  

Mielenterveyden keskusliiton nuorille suunnattu toiminta rohkaisee ottamaan konkreettisia askeleita elämässä eteenpäin. Toiminta auttaa tunnistamaan olemassa olevia voimavaroja ja kannustaa pitämään huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä ihmissuhteista. Mielenterveyden keskusliitto järjestää lahjoitusvaroin mm. kursseja ja tapahtumia mielenterveysongelmia kokeville ja haasteellisessa elämäntilanteessa oleville, noin 18–30-vuotiaille nuorille. 

– Koronavuodet ja Euroopassa käytävä sota ovat koetelleet nuoria, joten nyt on erityisen tärkeää tukea heidän hyvinvointiaan ja jaksamistaan, Ilmarisen viestintäpäällikkö Annukka Lalu sanoo. 

Ilmarinen lahjoittaa vuosittain varoja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lahjoituksilla tuetaan pääsääntöisesti tutkimusta tai toimintaa, jolla pyritään ennaltaehkäisemään työkyvyttömyyttä ja syrjäytymistä, pidentämään työuria sekä edesauttamaan nuorten työelämään sijoittumista.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2023!

Ajankohtaista

Tiedote 23.3.2023

Ilmarinen on tehokkain eläkeyhtiö

– Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat toiminnassamme aivan keskeistä. Vastuullinen eläketurvan hoitaminen tarkoittaa meille sitä, että haluamme parantaa toimintaamme ja tehokkuuttamme entisestään. Tästä hyötyvät asiakkaamme ja koko eläkejärjestelmä, eläkeyhtiö Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.

Ilmarinen on tehokkain eläkeyhtiö

Uutinen 6.3.2023

Ilmarisen varsinainen yhtiökokous 2023

Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiön Ilmarisen varsinainen yhtiökokous pidetään maanantaina 27.3.2023 klo 10.00 alkaen Ilmarisen toimitiloissa osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki.

Ilmarisen varsinainen yhtiökokous 2023
Lisää uutisia ja tiedotteita