Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

13.11.2020

Vuoden 2021 työeläkemaksut vahvistettu

STM on vahvistanut vuoden 2021 työeläkevakuutusmaksut.

Lue artikkeli

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata uutisia:
 1. Työnantaja, huomioi loppuvuoden käyttökatkot tulorekisterissä ja Palkka.fi:ssä
  Palkka.fi on suljettu 16.12.2020 klo 8–12 ja tulorekisteri puolestaan 30.12.2020–1.1.2021.
  Lue artikkeli
 2. Eläkkeensaaja, saat pian vuodenvaihteen tiedotteesi
  Ilmarisen eläkkeensaajien vuodenvaihteen tiedotteiden postitukset on aloitettu 8. joulukuuta. Viimeistään tiedotteet saapuvat perille tammikuun alussa.
  Lue artikkeli
 3. Eläkkeensaaja tai -hakija, vuodesta 2021 lähtien näet kaikki ansiotulosi tulorekisteristä
  Ensi vuoden alusta lähtien saamme tulorekisteristä tiedot palkkojen lisäksi myös sinulle maksetuista etuuksista. Lisäksi vuoden 2021 alusta alkaen viemme muiden eläkeyhtiöiden tavoin tiedot sinulle maksamistamme eläkkeistä tulorekisteriin. Eläkkeensaajan näkökulmasta tämä tarkoittaa sitä, että näet tulorekisteristä verotuksesi lähes ajantasaisena ja voit myös seurata sen oikeellisuutta.
  Lue artikkeli
 4. Verkkopalvelussamme on käyttökatko 4.–5.12.
  Viikonloppuna verkkopalvelumme ovat ylläpitotöistä johtuen tilapäisesti pois käytöstä.
  Lue artikkeli
 5. Ilmarinen haluaa tukea asiakkaitaan maksuvaikeuksissa
  Maksuvaikeustilanteissa kehotamme sinua olemaan yhteydessä meihin hyvissä ajoin, jotta voimme keskustella yhdessä vaihtoehdoistasi. Maksujen suorittamista ei voi keskeyttää kokonaan, mutta pyrimme aina järjestämään asiat kannaltasi joustavasti mahdollisuuksien rajoissa ja arvioimme tilanteesi tapauskohtaisesti. Olemme täällä sinua varten.
  Lue artikkeli
 6. Työnantaja, työpanososingot tulevat eläkevakuutuksen piiriin 2021
  Vuoden 2021 alusta voimaantulevan työeläkelainsäädännön muutoksen jälkeen työpanososingot tulevat eläkkeen perusteena olevaksi ansioksi ja eläkevakuutuksen piiriin. Tällä hetkellä voimassa olevan työntekijän eläkelain mukaan työpanokseen perustuvaa osinkoa ei pidetä vastikkeena työstä, eikä näin ollen myöskään eläkkeen perusteena olevana työansiona. Työpanokseen perustuva osinko perustuu työntekoon, työpanokseen.
  Lue artikkeli
Näytetään 18-24/552
Näytä lisää