Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Tiedote 21.3.2022

Vastuu eläkkeistä on vastuuta tulevaisuudesta – Ilmarisen vuosi- ja yritysvastuuraportti 2021 on julkaistu

Suorien listattujen osakesijoitusten hiili-intensiteetti pieneni ja uusi ilmastotiekartta näyttää tietä kohti hiilineutraaleja eläkevaroja. Ilmarisen vuosi- ja yritysvastuuraportti kokoaa yhteen tiedot siitä, millaisia vaikutuksia eläketurvasi hoitamisella on talouteen, ihmisiin ja ympäristöön.

Vastuu eläkkeistä on vastuuta tulevaisuudesta – Ilmarisen vuosi- ja yritysvastuuraportti 2021 on julkaistu

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata uutisia:
 1. Nimityksiä Ilmarisessa
  Katso uusimmat nimitykset.
  Nimityksiä Ilmarisessa
 2. Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä nousi jälleen – koko vuosi vielä hiukan miinuksella
  Työntekijämäärä nousi marraskuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä yli kaksi prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Marraskuu oli seitsemäs kuukausi peräkkäin, jolloin työntekijämäärä jatkoi kasvuaan. Positiivinen kehitys näkyi erityisesti henkilöstövuokrauksen, majoituksen ja ravitsemuksen sekä tietotekniikan ja viestinnän aloilla. Alueellisessa vertailussa kaikki Suomen alueet lisäsivät työntekijämääriään Etelä-Suomen johtaessa kehitystä.
  Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä nousi jälleen – koko vuosi vielä hiukan miinuksella
 3. Ilmarinen lahjoittaa 40 000 euroa nuorten mielenterveyden tukemiseen
  Ilmarinen tukee nuorten mielenterveyden edistämistä lahjoittamalla 20 000 euroa Sekasin-chatille ja 20 000 euroa Psykiatrian Tutkimussäätiölle.
  Ilmarinen lahjoittaa 40 000 euroa nuorten mielenterveyden tukemiseen
 4. Ilmarinen kokeilee puherobotiikkaa yhteydenpidossa yrittäjiin
  Ilmarinen laajentaa yhteydenpitotapoja yrittäjille ja kokeilee puherobotiikan käyttämistä joulukuussa. Osa yrittäjistä saa puhelun Ilmari-robotilta, joka ihmisen äänellä kertoo olevansa automaattinen puhelu. Puhelun aikana robottimme tiedustelee, onko yrittäjän työpanoksessa tapahtunut muutosta.
  Ilmarinen kokeilee puherobotiikkaa yhteydenpidossa yrittäjiin
 5. Tärkeää tietoa eläkkeensaajille vuodenvaihteessa
  Eläkkeen määrä nousee työeläkeindeksin korotuksen myötä 2,28 prosenttia 1.1.2022 alkaen. Voit tarkistaa vuoden 2022 eläkkeen maksutiedot OmaEläke-palvelussa. Aloitamme vuodenvaihteen tiedotteiden postitukset eläkkeensaajille 14.12. Mikäli asiakkaalla on käytössä Suomi.fi tai OmaPosti, tiedote lähetetään sähköisesti sinne. Muussa tapauksessa tiedote lähetetään maapostilla, ja sen pitäisi saapua viimeistään vuoden 2022 alussa.
  Tärkeää tietoa eläkkeensaajille vuodenvaihteessa
 6. Ilmarinen, YIT ja HGR suunnittelevat yhteisyrityksen perustamista kiinteistökehityshankkeisiin Keilaniemessä
  Ilmarinen, YIT ja HGR Property Partners ovat allekirjoittaneet transaktiosopimuksen, jonka tavoitteena on perustaa yhteisyritys kehittämään Keilaniemen alueen merkittäviä kiinteistökehityshankkeita. Perustettavan yhtiön omistukseen on tarkoitus siirtää kaikki HGR:n ja YIT:n yhteisyrityksen Regeneron sekä Ilmarisen Keilaniemen alueella sijaitsevat kehityshankkeet.
  Ilmarinen, YIT ja HGR suunnittelevat yhteisyrityksen perustamista kiinteistökehityshankkeisiin Keilaniemessä
Näytetään 36-42/644
Näytä lisää