Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Osittaisen vanhuuseläkkeen hakemuksia lokakuussa lähes kymmenkertainen määrä
  Eläkeasiat kiinnostavat suomalaisia nyt ennen näkemättömällä tavalla. Taustalla vaikuttaa erityisesti korkeasta inflaatiosta johtuva poikkeuksellisen suuri työeläkeindeksin korotus. Tiedonjano näkyy niin asiakaspalvelun työssä, verkkoasioinnin kasvussa kuin eläkehakemusten määrässä.
  Osittaisen vanhuuseläkkeen hakemuksia lokakuussa lähes kymmenkertainen määrä
 2. Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu jatkui – Talouden näkymät haastavat tulevaa kehitystä
  Työntekijämäärä nousi syyskuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä melkein kolme prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Työntekijämäärä on jatkanut kasvuaan nyt jo yli puolentoista vuoden ajan. Toimialoista vahvimmin kehittyivät henkilöstövuokraus sekä majoitus- ja ravitsemusala. Ainoastaan rakentaminen oli laskussa. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä oli laskusuunnassa vain Itä-Suomessa.
  Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu jatkui – Talouden näkymät haastavat tulevaa kehitystä
 3. Työeläkemaksut vuonna 2023
  Työmarkkinoiden keskusjärjestöt ovat sopineet ehdotuksesta vuoden 2023 yksityisalojen työeläkevakuutusmaksuksi. Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa työeläkevakuutusmaksun perusteet työeläkevakuutusyhtiöiden hakemuksesta.
  Työeläkemaksut vuonna 2023
 4. Ilmarisen kiinteistöissä säästetään 160 sähkölämmitetyn pientalon vuotuisen energiankäytön verran
  Ilmarisen kiinteistöissä säästetään energiaa tänä syksynä entistä enemmän. Arvio kokonaissäästöistä on 3214 megawattituntia vuodessa. Se vastaa noin 160 sähkölämmitetyn pientalon vuotuista energiankäyttöä.
  Ilmarisen kiinteistöissä säästetään 160 sähkölämmitetyn pientalon vuotuisen energiankäytön verran
 5. Luontokato vaikuttaa sijoitussalkkuihin
  – Luonnon monimuotoisuus ja luontokato pitää ottaa huomioon sijoitustoiminnassa samaan tapaan kuin ilmastonmuutos. Suomessa ja maailmalla on vasta harvoja biodiversiteettitiekarttoja ja haluamme olla mukana luomassa uusia toimintatapoja, Ilmarisen vastuullisen sijoittamisen päällikkö Karoliina Lindroos sanoo.
  Luontokato vaikuttaa sijoitussalkkuihin
 6. Vuoden vanhusteko 2022: Lahden Lähimmäispalvelu ry:n Kiinni elämässä -toiminta
  Viidennentoista kerran jaettavan Vuoden vanhusteko -palkinnon on tänä vuonna saanut Lahden Lähimmäispalvelu ry:n Kiinni elämässä -toiminta. Sen ansiosta kotona asuvien lahtelaisten osallisuus, hyvinvointi ja toimijuus ovat lisääntyneet, ja kaupunkiin on syntynyt ikäihmisten avoin yhteisö, johon voi kuulua itselle sopivalla tavalla.
  Vuoden vanhusteko 2022: Lahden Lähimmäispalvelu ry:n Kiinni elämässä -toiminta
Näytetään 48-54/724
Näytä lisää