Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Uutinen 11.11.2021

Työeläkevakuutusmaksut vuodelle 2022 vahvistettu

Sosiaali- ja terveysministeriö on vahvistanut vuoden 2022 työeläkevakuutusmaksut. TyEL-perusmaksu on 25,85 prosenttia palkkasummasta vuonna 2022. Suurimmalle osalle asiakkaista tämä on keskeinen prosentti, sillä sen perusteella Ilmarinenkin laskuttaa asiakkaiden ilmoittamista palkoista kuukausittain.

Työeläkevakuutusmaksut vuodelle 2022 vahvistettu

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata uutisia:
 1. Varmista, että eläketurvasi on ajan tasalla – kertyneen eläkkeen määrää on katsottu verkon työeläkeotteelta jo yli 155 000 kertaa
  Katso tähän mennessä kertyneen eläkkeesi määrä Ilmarisen verkkopalvelussa. Tulorekisterin ansiosta eläkekertymä päivittyy kuukausittain. Eläkkeen kertymistä kannattaa seurata, jotta kaikki ansiot ovat varmasti mukaan eläkkeessä. Voit myös laskea arvion tulevan eläkkeesi määrästä.
  Varmista, että eläketurvasi on ajan tasalla – kertyneen eläkkeen määrää on katsottu verkon työeläkeotteelta jo yli 155 000 kertaa
 2. iAreenassa ajankohtaisia teemoja ja puheenvuoroja
  Ilmarisen ja Vanhustyön keskusliiton järjestämä ajankohtaisfoorumi iAreena pureutui tänä vuonna eläkeläisten toimeentuloon. Tutustu tilaisuuden esityksiin tai katso tallenne.
  iAreenassa ajankohtaisia teemoja ja puheenvuoroja
 3. Tutkimus: Eläkeläisten taloudellinen tilanne on keskimäärin hyvä – suurin osa on varautunut eläkepäiviinsä
  Tuoreiden eläkeläisten taloudellinen tilanne on keskimäärin hyvä. Suurin osa on varautunut taloudellisesti eläkepäiviinsä. Toisaalta hyvä- ja huono-osaisuus tuntuu kasautuvan, selviää Ilmarisen tekemästä kyselytutkimuksesta.
  Tutkimus: Eläkeläisten taloudellinen tilanne on keskimäärin hyvä – suurin osa on varautunut eläkepäiviinsä
 4. iAreena 1.2.2019: Riittääkö eläke elämiseen?
  Ilmarisen ja Vanhustyön keskusliiton ajankohtaisfoorumi iAreena pureutuu tänä vuonna eläkeläisten toimeentuloon.
  iAreena 1.2.2019: Riittääkö eläke elämiseen?
 5. Vuoden vanhusteko -palkinto Liikkuvalle resurssikeskukselle Turkuun
  Vanhustyön keskusliitto ja Ilmarinen palkitsivat tänä vuonna Vuoden vanhusteko -tunnustuksella Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry:n ja Turun kaupungin yhteisen Liikkuvan resurssikeskuksen. Se tarjoaa kotona asuville ikääntyville liikkuvaa ja arkiympäristöön jalkautuvaa palvelua, joka ohjaa ikääntyviä palvelujen pariin sekä järjestää pop up -tyyppistä vapaaehtoistoimintaa ikääntyvien omien toiveiden mukaisesti.
  Vuoden vanhusteko -palkinto Liikkuvalle resurssikeskukselle Turkuun
 6. Pankkien maksuliikenteessä häiriötä – osa eläkeläisistä sai syyskuun eläkkeensä myöhässä
  OPn ja Aktian asiakkaat saivat syyskuun eläkkeensä tilille myöhässä tänään. Syynä oli häiriö pankkien maksuliikenteessä.
  Pankkien maksuliikenteessä häiriötä – osa eläkeläisistä sai syyskuun eläkkeensä myöhässä
Näytetään 6/11
Näytä lisää