Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Vuoden vanhusteko -palkinto Vaasan kaupungin Helppari-toiminnalle ja Vanhustyön avustajatoiminnalle
  Kuudennentoista kerran jaettavan Vuoden vanhusteko -palkinnon on tänä vuonna saanut Vaasan kaupungin Helppari- ja Vanhustyön avustajatoiminta. Toiminnan tavoitteena on pitkäaikaistyöttömien saaminen takaisin työelämään tarjoamalla aitoa ja konkreettista työtä ikäihmisten parissa ja samalla lisätä ikäihmisten hyvinvointia.
  Vuoden vanhusteko -palkinto Vaasan kaupungin Helppari-toiminnalle ja Vanhustyön avustajatoiminnalle
 2. Saitko työeläkeotteen postissa? Unohda arkistointi ja siirry sähköiseen asiointiin
  Jos et ole käynyt katsomassa työeläkeotettasi vielä OmaEläke-palvelussamme, tai jo aiemmin ole valinnut verkossa itsellesi sähköistä otetta, saat työeläkeotteen paperisena kotiisi joka kolmas vuosi syksyllä. Saapumisvuosi riippuu siitä, missä kuussa olet syntynyt. Vuonna 2023 otteet lähetetään touko-elokuussa syntyneille.
  Saitko työeläkeotteen postissa? Unohda arkistointi ja siirry sähköiseen asiointiin
 3. Ilmarisen sijoitustuotto nousi 3,7 prosenttiin
  Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitustuotot nousivat vuoden ensimmäisellä puoliskolla 3,7 prosenttiin. – Vakavaraisuutemme vahvistui ja kustannustehokkuus parani edelleen korkeasta inflaatiosta ja talouskehityksen epävarmuudesta huolimatta, toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.
  Ilmarisen sijoitustuotto nousi 3,7 prosenttiin
 4. Heinäkuun eläkkeet maksetaan 3.7.
  Heinäkuun eläkkeet maksetaan eläkkeensaajille maanantaina 3.7., sillä kuun ensimmäinen päivä osuu lauantaille. Eläkkeet maksetaan aina ensimmäisenä mahdollisena pankkipäivänä.
  Heinäkuun eläkkeet maksetaan 3.7.
 5. Ilmarinen ja Vanhustyön keskusliitto hakevat jälleen vuoden vanhustekoa
  Vuosittain palkittava vanhusteko tähtää nostamaan vanhustyön arvostusta ja parantamaan ikäihmisten hyvinvointia. Palkinnon suuruus on 5 000 euroa, ja voittaja julkistetaan Vanhustenpäivän valtakunnallisessa pääjuhlassa lokakuussa.
  Ilmarinen ja Vanhustyön keskusliitto hakevat jälleen vuoden vanhustekoa
 6. Pankkien välisen maksuliikenteen häiriö myöhästytti eläkkeitä
  Osalla Ilmarisen eläkkeensaajista kesäkuun eläke ei tänään näkynyt pankkitilillä. Syynä oli ongelma pankkien välisessä maksuliikenteessä. Ilmarisesta eläkkeet olivat lähteneet normaalisti eteenpäin. Maksuja koskenut tekninen häiriö on korjattu ja maksut siirtyvät taas normaalisti aamupäivän aikana.
  Pankkien välisen maksuliikenteen häiriö myöhästytti eläkkeitä
Näytetään 6/86
Näytä lisää