Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. ​​Ilmarisen viestintäjohtaja vaihtuu​
  Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin on irtisanoutunut ja siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Hänet on nimitetty Metsähallituksen viestintäjohtajaksi.
  ​​Ilmarisen viestintäjohtaja vaihtuu​
 2. Nyt on aika hakea kesätöitä
  Kesätyöhakumme 2023 on käynnistynyt. Löytyisikö meiltä sinua kiinnostava työ?
  Nyt on aika hakea kesätöitä
 3. Olemme hyvän mielen työpaikka!
  Ilmariselle on myönnetty Hyvän mielen työpaikka® -merkki tunnustuksena sitoutumisesta työntekijöiden mielenterveyden vahvistamiseen: meillä on hyvä olla ja työskennellä, ja panostamme vahvasti työkykyyn ja mielenturvaan. Merkin myöntää vuosittain hakemuksesta MIELI Suomen Mielenterveys ry.
  Olemme hyvän mielen työpaikka!
 4. Tietoevry ostaa TietoIlmarinen Oy:n koko osakekannan
  TietoIlmarinen Oy:n omistajat eli Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja Tietoevry Oyj ovat sopineet, että Tietoevry ostaa kaikki TietoIlmarisen osakkeet 22.12.2022.
  Tietoevry ostaa TietoIlmarinen Oy:n koko osakekannan
 5. Ilmarisen joululahjoitus Mielenterveyden keskusliitolle
  Ilmarinen tukee tänä vuonna joululahjoituksella Mielenterveyden keskusliitto ry:n työtä nuorten mielenterveyden hyväksi.
  Ilmarisen joululahjoitus Mielenterveyden keskusliitolle
 6. Nimityksiä Ilmarisessa
  Olemme saaneet monia uusia osaajia ilmarislaisten joukkueeseemme. Myös Ilmarisen sisällä on siirrytty uusiin työrooleihin. Tässä poimintoja.
  Nimityksiä Ilmarisessa
Näytetään 6/278
Näytä lisää