Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata uutisia:
 1. Miten koronavirustilanne vaikuttaa ammatilliseen kuntoukseen?
  Koronavirustilanne on vaikuttanut monen Ilmarisen ammatilliseen kuntoutukseen osallistuvan opiskeluihin ja työkokeiluun. Kokosimme yhteen kevään aikana usein kysytyt kysymykset ja niihin vastaukset.
  Lue uutinen
 2. Työkyvyttömyyseläkkeelle jäi yhä useampi – useimmiten taustalla mielenterveyssyyt
  Työkyvyttömyyseläkehakemusten määrä jatkoi Ilmarisessa kasvuaan vuonna 2019. Eniten lisääntyivät mielenterveyssyistä myönnetyt työkyvyttömyyseläkkeet.
  Lue uutinen
 3. Tekemätön työ maksaa yhä miljardeja – työkykyjohtamisella saavutettavissa merkittävät säästöt
  Sairauspoissaoloista johtuva tekemätön työ aiheutti yrityksille viime vuonna yli 2 500 euron kustannukset henkilötyövuotta kohden. Työhyvinvointia parantamalla koko yhteiskunnassa voitaisiin saavuttaa jopa 1,5 miljardin euron säästöt, selviää Terveystalon Tekemättömän työn vuosikatsauksesta.
  Lue uutinen
 4. Tukea työkykyriskin hallintaan – työkykypalvelut ja ammatillinen kuntoutus 2018
  Ilmarinen tekee tiivistä yhteistyötä asiakasyritystensä kanssa työkyvyttömyysriskien hallinnassa. Tavoitteena on edistää työkykyä, ennaltaehkäistä työkyvyttömyyttä ja rakentaa näin parempaa työelämää.
  Lue uutinen
 5. Tekemätön työ maksaa edelleen miljardeja – keskisuuriin yrityksiin tekemättömän työn kustannukset iskevät kovimmin
  Tekemättömästä työstä aiheutuu suomalaisille yrityksille vuositasolla yhteensä noin 3,6 miljardin euron lasku. Tänä vuonna toteutetussa tutkimuksessa oli ensimmäistä kertaa mukana myös keskisuuria yrityksiä, ja niissä tekemättömän työn keskimääräiset kustannukset ovat jopa hieman korkeammat kuin suuryrityksissä. Työkykyä johtamalla organisaatiot voivat saavuttaa miljoonasäästöjä ja pidentää työuria.
  Lue uutinen
 6. Ilmarisen ja Kuntoutussäätiön kysely: Ammatillisesta kuntoutuksesta eniten hyötyä nuoremmille ja työssäkäyville
  Alle 40-vuotiaat ja ennen kuntoutusta sairauspäivärahalla tai työssä olevat tarvitsevat kuntoutuksen jälkeen vähemmän tukea ja päätyvät muita useammin palkkatyöhön.
  Lue uutinen
Näytetään 6/8
Näytä lisää