TyökykyAreena sinua varten

Haastamme sinut rakentamaan kanssamme huomisen työkykyä. Saat meiltä uusia ideoita, tutkittua tietoa ja arjen työkaluja työkykyriskin hallintaan.

Uutta TyökykyAreenassa

Tutustu asiakkaillemme suunnattuihin monipuolisiin koulutuksiin ja webinaareihin!

Siirry tapahtumahakuun

Lue ajankohtaiset blogit ja artikkelit

Muuttuva työelämä 26.11.2021

Mitä huomioida työkykyjohtamisessa, kun yritys kasvaa vauhdilla?

Kun yritys kasvaa vauhdilla, on monia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon työkykyjohtamisessa. Miten työkykyhaasteita voi ennaltaehkäistä parhaiten? Mitä huomioida, jos työtahti on erityisen kiivas? Entä silloin, kun yritys kansainvälistyy?

Mitä huomioida työkykyjohtamisessa, kun yritys kasvaa vauhdilla?

Muuttuva työelämä 22.11.2021

Hallitse kuormitusta ja tue työssä jaksamista työpaikalla

Kuormitusta on työssä aina, mutta missä menee sopivan ja haitallisen kuormituksen raja? Entä mitä ovat voimavaratekijät ja miten ne auttavat jaksamaan työssä? Milloin työn muokkaus tai korvaava työ on vaihtoehto?

Hallitse kuormitusta ja tue työssä jaksamista työpaikalla
Katso kaikki blogit ja artikkelit

Tutustu TyökykyAreenan teemoihin

Työkykyjohtaminen

Työkykyjohtamisella vaikutetaan työkykyyn sekä ennakoidaan, hallitaan ja pienennetään työkykyriskiä suunnitelmallisesti. Se hyödyttää työnantajaa, esihenkilöitä ja työntekijöitä. Saat meiltä asiantuntevaa tietoa ja tukea työkykyjohtamiseen.

Lue työkykyjohtamisesta

Keskustelua työkyvystä

Ergonomialla vaikuttavuutta

Onko ergonomia muutakin kuin työtuolien säätämistä? Mitä hyötyä siitä on yksittäiselle työntekijälle? Entä yritykselle? Ajankohtainen huominen -lähetyksessä ergonomiasta keskustelevat väitöskirjatutkija Teemu Suokko ja johtava asiantuntija Johanna Koroma Ilmarisesta.

Katso video (09:08 min., youtube.com)

Miten tuemme nuoria työelämän alkuvaiheessa?

Nuoret tiedostavat, että kilpailu opiskelu- ja työpaikoista on kovaa. Työelämältä he odottavat erilaisia asioita kuin vanhemmat sukupolvet. Miten nuorten kanssa pärjää työelämässä? Balanco Accounting Oy:n toimitusjohtaja Mikko Marttunen sekä Ilmarisen asiantuntijajohtaja Minna Gentz keskustelevat nuorista työelämässä.

Katso videotallenne

Asiakkaanamme voit hyödyntää monipuolisia palveluitamme

Ilmarisen asiakkaana sinulla on käytössäsi monipuoliset ja kattavat työkykyjohtamisen palvelut.

Tutustu kaikkiin työkykypalveluihimme

Ammatillinen kuntoutus

Työntekijäsi työkyky voi heikentyä sairauden vuoksi niin, ettei hän pysty enää tekemään työtään. Ammatillista kuntoutusta voi hakea, kun muut työssä jatkamista tai työhön paluuta edistävät keinot eivät riitä. Ottakaa erilaiset työhön palaamisen vaihtoehdot keskusteluun yhdessä työterveyshuollon ja työntekijän kanssa.

Lue lisää ammatillisesta kuntoutuksesta