Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Tiedote 15.8.2023

Ilmarisen sijoitustuotto nousi 3,7 prosenttiin

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitustuotot nousivat vuoden ensimmäisellä puoliskolla 3,7 prosenttiin. – Vakavaraisuutemme vahvistui ja kustannustehokkuus parani edelleen korkeasta inflaatiosta ja talouskehityksen epävarmuudesta huolimatta, toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.

Ilmarisen sijoitustuotto nousi 3,7 prosenttiin

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Postitalon uudet toimistotilat ovat ratkaisu muuttuvan työn ja kasvua hakevien yritysten tarpeisiin
  Tarve uudenlaisille työskentelypaikoille kasvaa nopeasti, kun sekä yrittäjät että yritykset hakevat yhä useammin joustavia työtiloja. Tommi Wulffin pienyritys löysi pitkään kaivatun tukikohdan Postitalon uudesta Spacesista, joka tarjoaa työtilaa joustavasti niin yrittäjille kuin suuryrityksillekin.
  Postitalon uudet toimistotilat ovat ratkaisu muuttuvan työn ja kasvua hakevien yritysten tarpeisiin
 2. Onnelliset kanat munivat eniten
  Työn ei tarvitse olla pakkopaita, joka puetaan parikymppisenä ja riisutaan eläkkeellä. Miksi kärvistellä työtä inhoten, kun arjesta voi myös nauttia, kysyy työelämän asiantuntija Heikki Peltola.
  Onnelliset kanat munivat eniten
 3. iAreenan esitykset luettavissa verkossa
  iAreenan 2.2.2018 esitykset ovat nyt luettavissa verkossa.
  iAreenan esitykset luettavissa verkossa
 4. Tutkimus: Työstä jäädään vanhuuseläkkeelle hyvässä vireessä
  Neljä viidestä juuri vanhuuseläkkeelle jääneestä suomalaisesta kokee voivansa hyvin, selviää Ilmarisen tekemästä kyselytutkimuksesta. Eläkkeelle siirtyminen on mieluinen elämänmuutos. Entistä useampi eläkkeelle jääneistä kokee myös, että olisi jaksanut jatkaa työelämässä fyysisten ja henkisten voimavarojen puolesta.
  Tutkimus: Työstä jäädään vanhuuseläkkeelle hyvässä vireessä
 5. Työuraeläke edessä
  Hattulalainen Matti Lehto tekee vielä muutamia työpäiviä autopeltiseppänä. Sitten hän jää lomien myötä työuraeläkkeelle ensimmäisten suomalaisten joukossa. Ilmarisen ylilääkäri Seppo Kettunen arvioi työuraeläkkeen merkityksen ja hakijamäärien kasvavan lähivuosina, kun vanhuuseläkkeen yläikäraja nousee.
  Työuraeläke edessä
 6. Kilpailukyky kuntoon ja liiketoiminta nousuun – kolme tärppiä Fokus-seminaarista yrityksellesi
  Ilmarisen ja EY:n sidosryhmät kokoontuivat kuulemaan kilpailukykyaiheista asiaa eturivin yritysjohtajilta. Oli kyse sitten Suomen kiinnostavuus ulkomaisten investorien silmissä tai brändin hiominen kohderyhmiä houkuttelevaksi, nämä kolme hihaan tarttunutta ohjenuoraa kannattaa pitää mukana yrityksesi tulevan vuoden toimenpiteitä suunnitellessa.
  Kilpailukyky kuntoon ja liiketoiminta nousuun – kolme tärppiä Fokus-seminaarista yrityksellesi
Näytetään 630-636/765
Näytä lisää