Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Asiakaspalvelumme on suljettu 12.9.2023
  Ilmarisen asiakaspalvelu on suljettu tiistaina 12.9.
  Asiakaspalvelumme on suljettu 12.9.2023
 2. Ilmarisen vakuutuspalvelu on kiinni pe 29.9
  Ilmarisen vakuutuspalvelu on poissa perjantaina 29.9. Palvelemme jälleen normaalisti maanantaina 2.10.
  Ilmarisen vakuutuspalvelu on kiinni pe 29.9
 3. Kolmasosa yksin- ja mikroyrittäjistä tekee töitä, vaikka olisi sairaana
  Ilmarinen ja MYRY kartoittivat kyselytutkimuksella yksin- ja mikroyrittäjien työkykyä. Kyselyn tavoitteena oli selvittää, miten yksin- ja mikroyrittäjät voivat nyt ja miten he arvioivat työhyvinvointinsa ja työkykynsä kehittyvän lähivuosina. Kysely lähetettiin Ilmarisen yrittäjäasiakkaille ja Mikro- ja yksinyrittäjän ry:n (MYRY:n) jäsenille. Saimme kyselyyn paljon vastauksia - yhteensä 3 931, mistä lämmin kiitos kaikille vastaajille!
  Kolmasosa yksin- ja mikroyrittäjistä tekee töitä, vaikka olisi sairaana
 4. Ilmarisen sijoitustuotto nousi 3,7 prosenttiin
  Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitustuotot nousivat vuoden ensimmäisellä puoliskolla 3,7 prosenttiin. – Vakavaraisuutemme vahvistui ja kustannustehokkuus parani edelleen korkeasta inflaatiosta ja talouskehityksen epävarmuudesta huolimatta, toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.
  Ilmarisen sijoitustuotto nousi 3,7 prosenttiin
 5. Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä laski yli kahden vuoden nousun jälkeen
  Työntekijämäärä laski heinäkuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä -1,4 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Seuratuista toimialoista kasvoivat ainoastaan teollisuus sekä viestintä ja tietotekniikka. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä laski Itä-, Pohjois- ja Länsi-Suomessa ja pysyi ennallaan Etelä-Suomessa.
  Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä laski yli kahden vuoden nousun jälkeen
 6. Barbara D´ambrogi-Ola siirtyy pois Ilmarisesta
  Ilmarisen vastuullinen vakuutusmatemaatikko ja aktuaari- ja analytiikkapalveluiden johtaja Barbara D´ambrogi-Ola on irtisanoutunut ja siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Hänet on nimitetty OP ryhmään OP-henkivakuutuksen aktuaarijohtajaksi ja vastuulliseksi vakuutusmatemaatikoksi.
  Barbara D´ambrogi-Ola siirtyy pois Ilmarisesta
Näytetään 12-18/770
Näytä lisää