Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata uutisia:
 1. Yhteistyöllä kohti Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita – Ilmarinen mukaan laajenevaan kansainväliseen sijoittaja-aloitteeseen
  Ilmarinen on liittynyt kansainvälisten sijoittajien Paris Aligned Investment Initiative Net Zero Asset Owner Commitment -aloitteeseen. Yhteistyö muiden sijoittajien kanssa on välttämätöntä hiilineutraalin sijoitussalkun saavuttamisessa.
  Yhteistyöllä kohti Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita – Ilmarinen mukaan laajenevaan kansainväliseen sijoittaja-aloitteeseen
 2. Nollapäästöpäivänä pidetään huolta sekä ympäristön että ihmisten hyvinvoinnista
  Vuosittainen Nollapäästöpäivä kannustaa etsimään arkipäiväisiä keinoja vähentää päästöjä. Osana kampanjaa Ilmarinen kannustaa työntekijöitään valitsemaan vähäpäästöisiä liikkumistapoja, jotka tukevat myös työssä ja arjessa jaksamista.
  Nollapäästöpäivänä pidetään huolta sekä ympäristön että ihmisten hyvinvoinnista
 3. Raportti: Suomen eläkejärjestelmä toimii hyvin, tulevaan rahoitushaasteeseen tulisi silti varautua
  Tanskalainen professori Torben M. Andersen arvioi, että Suomen eläkejärjestelmä torjuu tehokkaasti köyhyyttä ja tuottaa eläkeläisille kohtuullista toimeentuloa. Eläketurvakeskuksen tilaaman raportin mukaan eläketurvaan on kuitenkin kehittymässä rahoitusongelma, johon on valmistauduttava joko eläkemaksuja korottamalla tai sopeutusmekanismeja vahvistamalla.
  Raportti: Suomen eläkejärjestelmä toimii hyvin, tulevaan rahoitushaasteeseen tulisi silti varautua
 4. Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä nousi jo neljättä kuukautta peräkkäin
  Työntekijämäärä nousi elokuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä 0,6 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Elokuu oli jo neljäs peräkkäinen kuukausi, jolloin työntekijämäärä jatkoi kasvuaan. Positiivinen kehitys näkyi erityisesti henkilöstövuokrauksen sekä viestinnän ja tietotekniikan aloilla, joilla työntekijämäärä nousi noin neljä prosenttia. Alueellisessa vertailussa vahvin kehitys oli Etelä-Suomessa, jossa työntekijöiden määrä lisääntyi yli puolitoista prosenttia.
  Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä nousi jo neljättä kuukautta peräkkäin
 5. Ilmarinen vähensi Kesko-omistusta - äänimäärä alle10 prosentin rajan
  Ilmarisen omistusosuus Kesko Oyj:n äänistä on 9.9.2021 alittanut 10 prosentin rajan.
  Ilmarinen vähensi Kesko-omistusta - äänimäärä alle10 prosentin rajan
 6. Oma osaaminen on tärkeää tunnistaa ja tuoda näkyviin
  Nyt vietetään Osaaminen näkyviin -viikkoja. Ilmarinen on mukana Sitran lanseeraamassa kampanjassa yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Oletko miettinyt, miten monenlaista osaamista sinulle on kertynyt?
  Oma osaaminen on tärkeää tunnistaa ja tuoda näkyviin
Näytetään 12-18/594
Näytä lisää