PEKKA PUUSTINEN JOHTAMAAN ILMARISEN ASIAKKUUKSIA

29.9.2016
|
Tiedote

Ilmarisen hallitus on nimittänyt kauppatieteiden tohtori Pekka Puustisen (s. 1980) yhtiön asiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi lokakuun alusta lukien.

Pekka Puustisen on osoittanut johtajuutta sekä kykyä käytännönläheisesti yhdistää asiakaspalvelun kehittämisessä asiakkaiden palvelutarpeet ja akateemisen tutkimuksen tuoreimmat tulokset. Tämä on tärkeää, kun kehitämme digitaalisia palveluitamme entistä vaivattomammiksi ja vastaamaan asiakkaidemme odotuksia, sanoo toimitusjohtaja Timo Ritakallio.

Puustinen on toiminut reilun vuoden Ilmarisen asiakaskokemuksesta ja yrityskulttuurista vastaavana kehitysjohtajana ja digitalisaatosta vastaavana johtajana.

Tänä aikana hän on näyttänyt, kuinka voimme saada niin koko henkilöstömme kuin asiakkaammekin mukaan ideoimaan uusia hyödyllisiä palveluita.

Ennen Ilmariseen siirtymistään Puustinen toimi vakuutustalouden vierailijaprofessorina maineikkaassa St. Gallenin yliopistossa Sveitsissä. Hän on julkaissut kirjoja ja akateemisia artikkeleja erityisesti asiakaskokemuksesta ja asiakaslähtöisestä toimintamallista finanssi- ja vakuutuspalveluissa.

Puustinen seuraa tehtävässä Timo Aroa, joka jatkossa toimii johtavana asiantuntijana erityisalueenaan työhyvinvointi. Timo Aro on koulutukseltaan sekä Master of Science (Harvard) että lääketieteen tohtori (Helsingin yliopisto). Lisäksi Aro on vakuutuslääketieteen dosentti ja työhyvinvointiin liittyvän tutkimuksen ja kehittämisen pioneereja Suomessa.

Timo Aron kokemus ja näkemys ovat arvokkaita Ilmarisen asiakkaille. Uudessa roolissaan hän pääsee keskittymään paremman työelämän edistämiseen asiakasyrityksissämme, joille se on yhä tärkeämpi asia, sanoo Ritakallio.

Lisätietoja:
Timo Ritakallio, toimitusjohtaja, puh. 0500 536 346
Pekka Puustinen, puh. 040 839 0813

Tutustu Pekka Puustisen ajatuksiin työhyvinvoinnista ja digitalisaatiosta