Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Nimityksiä Ilmarisessa
  Olemme saaneet monia uusia osaajia ilmarislaisten joukkueeseemme. Myös Ilmarisen sisällä on siirrytty uusiin työrooleihin. Tässä poimintoja.
  Nimityksiä Ilmarisessa
 2. Eläkkeensaaja, tämä sinun on hyvä tietää vuodenvaihteen lähestyessä
  Olemme julkaisseet tiedot tulevan vuoden eläkkeestä, sen maksupäivistä ja veronpidätyksestä asiakkaillemme OmaEläke-palvelussa. Lähestymme eläkkeensaajiamme loppuvuodesta tekstiviestillä, joka ohjaa katsomaan tiedot OmaEläkkeestä.
  Eläkkeensaaja, tämä sinun on hyvä tietää vuodenvaihteen lähestyessä
 3. Ilmariselle ja Ilmarisen vuokralaisille tunnustusta vastuullisuudesta
  Ilmarisen toimitalo Helsingin Lepakko ja Palkkatilanportti 1-toimistorakennus ovat saaneet ympäristöystävällisyydestä kertovat LEED EB v4 -sertifikaatit. – Sertifikaatti osoittaa, että olemme onnistuneet pysymään kehityksen kärjessä kestävissä toimitiloissa yhdessä käyttäjiemme kanssa, rakennuttajapäällikkö Niina Nurminen sanoo.
  Ilmariselle ja Ilmarisen vuokralaisille tunnustusta vastuullisuudesta
 4. Vastaa kyselyymme ja auta vahvistamaan vastuullisuuttamme
  Osallistu Ilmarisen sidosryhmäkyselyyn ja auta meitä vahvistamaan vastuullisuustyötämme.
  Vastaa kyselyymme ja auta vahvistamaan vastuullisuuttamme
 5. Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu hidastui hieman
  Työntekijämäärä nousi lokakuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä lähes kaksi prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Toimialoista vahvimmin kehittyivät henkilöstövuokraus sekä majoitus- ja ravitsemusala. Rakentaminen, kauppa ja kuljetus olivat laskussa. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä oli laskusuunnassa Itä- ja Pohjois-Suomessa.
  Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu hidastui hieman
 6. Elinaikakerroin vuodelle 2023 on vahvistettu
  Sosiaali- ja terveysministeriö on vahvistanut elinaikakertoimen vuodelle 2023 ja se on 0,94419. Elinaikakertoimen tarkoituksena on sopeuttaa alkavien työeläkkeiden tasoa ja eläkemenoa sen mukaan, miten odotettavissa oleva keskimääräinen elinikä muuttuu.
  Elinaikakerroin vuodelle 2023 on vahvistettu
Näytetään 78-84/769
Näytä lisää