Uutiset ja tiedotteet

Tervetuloa lukemaan Ilmarisen uutisia. Tässä osiossa ovat uusimmat uutisemme sekä tiedotteemme. Laajemmat artikkelit ja blogit löydät Ajankohtainen huominen -osiosta.

Tiedote 15.8.2023

Ilmarisen sijoitustuotto nousi 3,7 prosenttiin

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitustuotot nousivat vuoden ensimmäisellä puoliskolla 3,7 prosenttiin. – Vakavaraisuutemme vahvistui ja kustannustehokkuus parani edelleen korkeasta inflaatiosta ja talouskehityksen epävarmuudesta huolimatta, toimitusjohtaja Jouko Pölönen sanoo.

Ilmarisen sijoitustuotto nousi 3,7 prosenttiin

Lisää uutisia ja tiedotteita

Suodata:
 1. Ilmarisen omistus Siili Solutionsissa kasvoi
  Ilmarisen omistusosuus Siili Solutions Oyj:n osakkeissa ylitti 30.9.2021 viiden prosentin rajan.
  Ilmarisen omistus Siili Solutionsissa kasvoi
 2. Kilometrikisa kannusti liikkeelle koronasta huolimatta
  Pyöräilyn Kilometrikisa sai taas ilmarislaiset liikkumaan, vaikka pandemia heittelikin kapuloita renkaisiin. Silti paransimme polkemalla työkykyä, vähensimme päästöjä sekä tuimme Ketjureaktio-hyväntekeväisyyskampanjaa.
  Kilometrikisa kannusti liikkeelle koronasta huolimatta
 3. Tiedätkö eläkekertymäsi?
  Onko sinulla jo suunnitelmat eläkepäiville? Asunto Italiassa, lomareissuja ja listalla olevien unelmien toteuttamista? Oletko jo tarkistanut, mikä on oma eläkekertymäsi suunnitelmien toteuttamista varten? Omasta eläkekertymästä kannattaa olla kiinnostunut. Mitä aiemmin ja paremmin sen tietää, sitä paremmin eläkepäiviin voi varautua.
  Tiedätkö eläkekertymäsi?
 4. Yhteistyöllä kohti Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita – Ilmarinen mukaan laajenevaan kansainväliseen sijoittaja-aloitteeseen
  Ilmarinen on liittynyt kansainvälisten sijoittajien Paris Aligned Investment Initiative Net Zero Asset Owner Commitment -aloitteeseen. Yhteistyö muiden sijoittajien kanssa on välttämätöntä hiilineutraalin sijoitussalkun saavuttamisessa.
  Yhteistyöllä kohti Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita – Ilmarinen mukaan laajenevaan kansainväliseen sijoittaja-aloitteeseen
 5. Nollapäästöpäivänä pidetään huolta sekä ympäristön että ihmisten hyvinvoinnista
  Vuosittainen Nollapäästöpäivä kannustaa etsimään arkipäiväisiä keinoja vähentää päästöjä. Osana kampanjaa Ilmarinen kannustaa työntekijöitään valitsemaan vähäpäästöisiä liikkumistapoja, jotka tukevat myös työssä ja arjessa jaksamista.
  Nollapäästöpäivänä pidetään huolta sekä ympäristön että ihmisten hyvinvoinnista
 6. Raportti: Suomen eläkejärjestelmä toimii hyvin, tulevaan rahoitushaasteeseen tulisi silti varautua
  Tanskalainen professori Torben M. Andersen arvioi, että Suomen eläkejärjestelmä torjuu tehokkaasti köyhyyttä ja tuottaa eläkeläisille kohtuullista toimeentuloa. Eläketurvakeskuksen tilaaman raportin mukaan eläketurvaan on kuitenkin kehittymässä rahoitusongelma, johon on valmistauduttava joko eläkemaksuja korottamalla tai sopeutusmekanismeja vahvistamalla.
  Raportti: Suomen eläkejärjestelmä toimii hyvin, tulevaan rahoitushaasteeseen tulisi silti varautua
Näytetään 186-192/765
Näytä lisää