}

 

100 paremman työelämän tekoa

Katso video ja tutustu ilmoitettuihin tekohin.

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Katso kaikki teot
Palkittu DNA on ottanut ensimmäisenä työpaikkana Suomessa käyttöön isovanhempainvapaan. Vapaalla edistämme työpaikan perheystävällisyyttä myös työuran myöhemmässä vaiheessa.

Isovanhempainvapaa on DNA:lla työsuhteessa olevia ja vuokratyöntekijöitä koskeva viikon mittainen palkallinen vapaa, joka on tarkoitettu isovanhemman ja lapsenlapsen yhdessäoloon sekä perheen auttamiseen. Vapaaseen ovat oikeutettuja myös adoption tai uusioperheen kautta isovanhemmiksi tulleet DNAlaiset. Isovanhempainvapaa on kertaluonteinen etu ja vapaaseen ovat oikeutettuja vuoden 2017 alusta alkaen syntyneiden tai adoptoitujen lastenlasten isovanhemmat.

"Isovanhempainvapaa on tarkoitus käyttää perheen yhdessäoloon vuoden sisällä lapsenlapsen syntymästä. Monilla tuoreilla äideillä ja isillä tukiverkosto saattaa olla pitkän matkan päässä, joten on tärkeää, että isovanhemmat voivat olla läsnä silloin kun heitä tarvitaan." henkilöstöjohtaja Marko Rissanen kertoo.

Aloite isovanhempainvapaasta tuli alun perin henkilöstöltä ja se otettiin rohkeasti osaksi DNA:n perheystävällisiä käytäntöjä. Olemme saaneet tästä erittäin positiivista palautetta ja tämän pohjalta kannustamme muitakin yrityksiä ottamaan isovanhempainvapaan käyttöön. *) PALKITTU: teko on palkittu sekä kuukauden tekona että suosituimpana tekona hyvinvointipäivällä.
17.02.2017 | DNA Oyj

Isovanhempainvapaa

DNA:n isovanhemmaksi tulevat työntekijät ovat oikeutettuja viikon mittaiseen palkalliseen isovanhempainvapaaseen. Vapaalla pyritään edistämään työpaikan perheystävällisyyttä myös työuran myöhemmässä vaiheessa.

DNA on ottanut ensimmäisenä työpaikkana Suomessa käyttöön isovanhempainvapaan. Vapaalla edistämme työpaikan perheystävällisyyttä myös työuran myöhemmässä vaiheessa. Isovanhempainvapaa on DNA:lla työsuhteessa olevia ja vuokratyöntekijöitä koskeva viikon mittainen palkallinen vapaa, joka on tarkoitettu isovanhemman ja lapsenlapsen yhdessäoloon sekä perheen auttamiseen. Vapaaseen ovat oikeutettuja myös adoption tai uusioperheen kautta isovanhemmiksi tulleet DNAlaiset. Isovanhempainvapaa on kertaluonteinen etu ja vapaaseen ovat oikeutettuja vuoden 2017 alusta alkaen syntyneiden tai adoptoitujen lastenlasten isovanhemmat. "Isovanhempainvapaa on tarkoitus käyttää perheen yhdessäoloon vuoden sisällä lapsenlapsen syntymästä. Monilla tuoreilla äideillä ja isillä tukiverkosto saattaa olla pitkän matkan päässä, joten on tärkeää, että isovanhemmat voivat olla läsnä silloin kun heitä tarvitaan." henkilöstöjohtaja Marko Rissanen kertoo. Aloite isovanhempainvapaasta tuli alun perin henkilöstöltä ja se otettiin rohkeasti osaksi DNA:n perheystävällisiä käytäntöjä. Olemme saaneet tästä erittäin positiivista palautetta ja tämän pohjalta kannustamme muitakin yrityksiä ottamaan isovanhempainvapaan käyttöön. *) PALKITTU: teko on palkittu sekä kuukauden tekona että suosituimpana tekona hyvinvointipäivällä.

1314 Ääntä yhteensä 72 Ääntä tässä kuussa