Artikkelit

Mitä kannattaa huomioida työterveyspalveluiden kilpailutuksessa?

Mistä lähteä liikkeelle, kun työterveyspalveluiden kilpailuttaminen on ajankohtaista? Mitä on hyvä huomioida ja miten edetä? Koskisella kilpailutus selkeytti työterveysyhteistyötä ja vei sitä entistä strategisempaan ja ennaltaehkäisevämpään suuntaan.

Koskisen on satavuotias puunjalostukseen erikoistunut perheyritys. Sen tehtaassa Kärkölässä jalostetaan puusta muun muassa sahatavaraa, vaneria ja lastulevyä. Henkilöstöä Koskisella on yli 900, ja valtaosa heistä tekee vuorotyötä tehtaassa.

Koskisella työterveysyhteistyö toimi hyvin, mutta pikkuhiljaa yrityksessä herättiin pohtimaan, voisiko sitä kehittää ja tiivistää entisestään.

– Koimme työterveysyhteistyön olevan jo alun perin hyvällä tasolla. Halusimme kuitenkin kehittää toimintaa entistä ennaltaehkäisevämpään suuntaan. Strateginen työkykyjohtaminen oli tärkeä tavoite. Sitä kohti halusimme yhä vahvemmin mennä, Koskisen henkilöstö- ja viestintäjohtaja Minna Luomalahti kertoo.

Mistä Koskisella lähdettiin liikkeelle ja miten kilpailutus eteni? Koskisen Minna Luomalahti ja Ilmarisen johtaja Kari-Pekka Martimo keskustelevat videolla siitä, mitä työterveyspalveluiden kilpailutuksessa kannattaa huomioida.

Lue lisää ja hyödynnä tilausmateriaalit:

Tutustu myös:

Lisää aiheesta

Artikkelit 10.8.2022

Miten yrittäjä voi saada etuutta sairauden kohdatessa?

Yrittäjänä sinun kannattaa olla selvillä siitä, miten toimit käytännössä, jos kaikki ei mene suunnitelmien mukaan ja sairastut vakavasti. Poimi keskeiset toimet tästä koosteesta. Muista myös, että YEL-työtulo ratkaisee maksettavan etuuden määrän riippumatta siitä, kuka etuuden maksaa. Yrittäjän eläkevakuutuksen eli YEL-vakuutuksen vaikutukset ulottuvat näin laajalle elämään jo kauan ennen eläkkeelle jäämistä.

Miten yrittäjä voi saada etuutta sairauden kohdatessa?

Artikkelit 27.7.2022

Yli 40 prosenttia päästöistä tuottava kiinteistöala on Ilmarisen ilmastotyölle keskeinen

Merkittävänä rakennuttajana ja kiinteistösijoittajana Ilmarinen huomioi ilmastovaikutukset rakennuksen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Hiilineutraaliustavoitteeseen ohjaa Ilmarisen ilmastotiekartta, joka on nyt yhtenä esimerkkinä Green Building Council Finlandin toimintaohjelmassa.

Yli 40 prosenttia päästöistä tuottava kiinteistöala on Ilmarisen ilmastotyölle keskeinen
Lisää ajankohtaisia artikkeleita