Ihmisläheinen kumppani

Aktiivinen eläkeyhtiö? Mutkaton ja hyväntuulinen? Puhuu asiakkaan kieltä? Jep, sellaisiakin on.

Kun otat eläkevakuutuksen, valitset samalla kumppanin. Onneksi on, mistä valita. Valitse sellainen, jonka kanssa sinun on helppo asioida. Joka vastaa ennen kuin ehdit kysymään. Jonka kanssa keskustelu on tolkullista ja tasavertaista. Sellainen, joka ei piiloudu pykälien taakse vaan puhuu sinun kieltäsi.

Sellainen on Ilmarinen.

Ilmarinen vakuuttaa yli  600 000 suomalaista ja maksaa eläkettä lähes puolelle miljoonalle. Kaikkiaan vastaamme lähes 1,2 miljoonan henkilön eläketurvasta.

Meiltä saat kaiken, mitä eläkeyhtiöltä toivotTyöntekijän työeläkevakuutuksen ja yrittäjän yrittäjäeläkevakuutuksen eli TyELin ja YELin. Tukea sinun ja työntekijöittesi hyvinvointiin. Kuntoutusta. Eläkkeen. Ilman eläkeslangia ja jäykistelyä. Selvästi, mutkattomasti ja hyväntuulisesti.  Jotta sinä ja työntekijäsi voitte hyvin.

Asiakkaaksi Ilmariseen

Kun haluat keskustella vakuutuksestasi tai eläkkeestäsi, soita meille. Kun haluat ottaa meiltä vakuutuksen, täytä TyEL- tai YEL-hakemus tai ota yhteyttä kumppaneihimme. Se käy helposti, sillä palveluverkostomme kattaa koko Suomen.

Asiakkaat ovat myös omistajia

Jokainen Ilmarisessa vakuutettu on myös Ilmarisen omistaja. Omistajia on huikea joukko, yli puoli miljoonaa. Tervetuloa joukkoon!

Tule asiakkaaksi