Nimitykset 16.8.2019

Nimityksiä Ilmarisessa

Katso uusimmat nimitykset.

KTM Teemu Ahonen on nimitetty sijoituslinjan absoluuttisen tuoton sijoitukset -osaston osastonjohtajaksi. Ahonen aloittaa Ilmarisessa 1.9.2019.

KTM, CEFA Berndt Barner-Rasmussen on nimitetty toiminnan suunnittelu ja seuranta -toimintoon sijoitustoiminnan tuki, tulos ja riskit -osastonjohtajaksi.

FM, SHV Mira Kauppi on nimitetty toiminnan suunnittelu ja seuranta -toimintoon liiketoiminnan tuki, tulos ja riskit -osastonjohtajaksi.

Insinööri, ylempi AMK Jani Kekarainen on nimitetty osastonjohtajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Hän toimii vakuutus- ja eläkepalveluiden liiketoiminta-alueen IT-johtajan tehtävässä.

DI Leena Kritz on nimitetty IT-johtajan tehtävään. Hän vastaa teknologia ja kehittäminen -linjan liiketoiminta-alueista asiakkuudet ja kanavat sekä työkykyriskinhallinta ja kuntoutus.

Lääketieteen tohtori, työterveyshuollon ja työlääketieteen erikoislääkäri Kari-Pekka Martimo on nimitetty johtajaksi vastuualueenaan työkykyriskien ennakointi ja tutkimus. Martimolla on myös vakuutuslääketieteen erityispätevyys. Ilmarisessa hän toimii osan työajastaan vakuutuslääkärin tehtävissä. Martimo aloittaa Ilmarisessa 9.9.2019.

DI Jaana Salmela on nimitetty osastonjohtajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle tuotannon- ja toimittajaohjaus -osastolle.

FM Marja Siren on nimitetty osastonjohtajaksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hän vastaa yrittäjistä ja mikroyrityksistä. Siren aloittaa Ilmarisessa 1.9.2019. 

Ajankohtaista

Uutinen 3.3.2021

Varsinainen yhtiökokous 2021

Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiön Ilmarisen varsinainen yhtiökokous pidetään torstaina 25.3.2021 klo 9.00 alkaen osoitteessa Porkkalankatu 1, Helsinki.

Varsinainen yhtiökokous 2021

Tiedote 2.3.2021

Ilmarisen hallitukseen uusia jäseniä, hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Ilkka Hämälä

Ilmarisen hallituksen uusiksi jäseniksi on valittu STTK:n viestinnästä ja HR:sta vastaava johtaja Marja-Liisa Rajakangas, Kesko Oyj:n talous- ja rahoitusjohtaja Jukka Erlund sekä Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi. Ilmarisen hallintoneuvosto päätti nimityksistä kokouksessaan 2.3.2021.

Ilmarisen hallitukseen uusia jäseniä, hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Ilkka Hämälä

Uutinen 25.2.2021

Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti Ilmariselle

Olympiakomitea on myöntänyt Ilmariselle Suomen aktiivisin työpaikka -sertifikaatin. Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti on tunnustus hyvin hoidetusta henkilöstöliikunnasta. Kartoituksen tuloksia hyödynnetään henkilöstön liikkumisen ja hyvinvoinnin kehittämisessä.

Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti Ilmariselle
Lisää uutisia ja tiedotteita