Nimitykset 16.8.2019

Nimityksiä Ilmarisessa

Katso uusimmat nimitykset.

KTM Teemu Ahonen on nimitetty sijoituslinjan absoluuttisen tuoton sijoitukset -osaston osastonjohtajaksi. Ahonen aloittaa Ilmarisessa 1.9.2019.

KTM, CEFA Berndt Barner-Rasmussen on nimitetty toiminnan suunnittelu ja seuranta -toimintoon sijoitustoiminnan tuki, tulos ja riskit -osastonjohtajaksi.

FM, SHV Mira Kauppi on nimitetty toiminnan suunnittelu ja seuranta -toimintoon liiketoiminnan tuki, tulos ja riskit -osastonjohtajaksi.

Insinööri, ylempi AMK Jani Kekarainen on nimitetty osastonjohtajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle. Hän toimii vakuutus- ja eläkepalveluiden liiketoiminta-alueen IT-johtajan tehtävässä.

DI Leena Kritz on nimitetty IT-johtajan tehtävään. Hän vastaa teknologia ja kehittäminen -linjan liiketoiminta-alueista asiakkuudet ja kanavat sekä työkykyriskinhallinta ja kuntoutus.

Lääketieteen tohtori, työterveyshuollon ja työlääketieteen erikoislääkäri Kari-Pekka Martimo on nimitetty johtajaksi vastuualueenaan työkykyriskien ennakointi ja tutkimus. Martimolla on myös vakuutuslääketieteen erityispätevyys. Ilmarisessa hän toimii osan työajastaan vakuutuslääkärin tehtävissä. Martimo aloittaa Ilmarisessa 9.9.2019.

DI Jaana Salmela on nimitetty osastonjohtajaksi teknologia ja kehittäminen -linjalle tuotannon- ja toimittajaohjaus -osastolle.

FM Marja Siren on nimitetty osastonjohtajaksi asiakkuudet ja kanavat -linjalle. Hän vastaa yrittäjistä ja mikroyrityksistä. Siren aloittaa Ilmarisessa 1.9.2019. 

Ajankohtaista

Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.

Tiedote 17.5.2021

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä laski yli kaksi prosenttia – valoa kuitenkin jo näkyvissä

Työntekijämäärä laski huhtikuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä noin -2,4 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Suurin pudotus oli majoitus- ja ravitsemusalalla, missä vähennystä tuli lähes -18 prosenttia. Suhdanneindeksissä näkyy kuitenkin jo positiivisia havaintoja, koska plussan puolelle vertailussa pääsivät kaupan ala sekä tietotekniikka ja viestintä. Alueellisessa vertailussa Itä-Suomen työntekijöiden määrä lisääntyi yli prosentin.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärä laski yli kaksi prosenttia – valoa kuitenkin jo näkyvissä

Tiedote 30.4.2021

Ilmarisen osavuosiraportti 1.1.–31.3.2021: Sijoitukset tuottivat 4,8 prosenttia, vakavaraisuus ja nettoasiakashankinta vahvistuivat

Ilmarisen sijoitussalkun tuotto oli +4,8 % (-7,5 %) eli 2,5 mrd. euroa osakemarkkinoiden positiivisen kehityksen myötä. Sijoitusten markkina-arvo nousi 55,4 (53,3) miljardiin euroon. Sijoitusten pitkän aikavälin keskituotto oli 6,0 prosenttia. Tämä vastaa 4,5 prosentin reaalituottoa.

Ilmarisen osavuosiraportti 1.1.–31.3.2021: Sijoitukset tuottivat 4,8 prosenttia, vakavaraisuus ja nettoasiakashankinta vahvistuivat
Lisää uutisia ja tiedotteita