Taivas ja rakennuksen lasi-ikkunat, kuvituskuva.
Uutinen 14.10.2019

Tule mukaan ulkomaantyön seminaariin!

Työnantaja vakuuttaa työntekijänsä ja yrittäjä itsensä myös Suomen rajojen ulkopuolella. Mutta miten Suomeen tulevan työntekijän eläkevakuuttaminen ja sosiaaliturva hoidetaan?

Kun työeläkevakuutus on kunnossa, niin ulkomaillakin tehdystä työstä kertyy eläkettä. Se, mistä maasta eläketurva hankitaan, riippuu kahdesta asiasta: työsuhteen kestosta ja työskentelymaasta. Mutta miten Suomeen tulevan työntekijän eläkevakuuttaminen ja sosiaaliturva hoidetaan? Entä miten Suomeen tulevan työntekijän tiedot ilmoitetaan tulorekisteriin?

Tervetuloa päivittämään tietosi kansainvälisistä työskentelytilanteista Ilmarisen Ulkomaantyön seminaariin. Päivän aikana saat kattavan tietopaketin ulkomailta tulevan työntekijän eläketurvasta, verotuksesta ja Kelan asumisperusteisesta sosiaaliturvasta. Lisäksi käsittelemme seminaarissa myös tulorekisteriä sekä erilaisia kansainvälisiä työskentelytilanteita.

Seminaarissa puhuvat alan asiantuntijat Ilmarisesta, Kelalta, Eläketurvakeskuksesta, PwC:ltä ja Verohallinnosta.

 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan

Ajankohtaista

Uutinen 12.4.2021

Huolehdi omaisuudestasi – tarkista työeläkeotteesi verkossa!

Oma eläkekertymä on monelle meistä suurin omaisuutemme. Useimmille se on jopa asuntoakin arvokkaampi. Esimerkiksi 1 600 euron edestä karttunut kuukausieläke on vuodessa miltei 20 000 euron arvoinen, ja 20 vuodessa jo lähes 400 000 euron arvoinen.

Huolehdi omaisuudestasi – tarkista työeläkeotteesi verkossa!
Lisää uutisia ja tiedotteita