Kämp Galleria rakennus ulkoa, kuvituskuva.
Uutinen 4.2.2021

Ilmariselle Helsingin Matkailusäätiön Travel Award -palkinto

Ilmarinen on saanut Helsingin Matkailusäätiön Helsinki Travel Award 2020 -palkinnon yhdessä Kämp Gallerian kanssa. Palkinto myönnettiin pitkäjänteisestä työstä Helsingin keskustan elävöittämiseksi ja yritysten tuomiseksi yhteen. Ilmarinen omistaa Kämp Galleria -kiinteistön.

Raadin mukaan Kämp Galleria on uudistunut vaihe vaiheelta perinteisestä kauppakeskuksesta upeaksi suomalaisen muodin ja designin (Kämp Garden) sekä valokuvamuseotoiminnan yhdistäväksi kokonaisuudeksi. Kämp Gallerian toiseen kerrokseen pari vuotta sitten avattu Kämp Garden on vastannut kuluttajien muuttuneisiin tottumuksiin keskittymällä yhteisöllisyyteen, elämyksellisyyteen ja hyvään palveluun sekä keräämällä yhteen vastuullisia toimijoita. Raati korostaa, että uudistuva tarjonta, huipputason kuratointi ja unohtumattomat muotielämykset ovat syitä, joiden takia Kämp Galleriaan kannattaa suunnata kauempaakin.

– Ajat ovat Helsingin keskustalle haasteellisia, sillä etätyöt ovat lyhyessä ajassa tyhjentäneet katuja ja toimitiloja. Keskustaa tulisikin ajatella yhtenä suurena ostos- ja palvelukeskittymänä, joka uudistuu jatkuvasti kysyntää vastaavasti. Tämän haasteen olemme osaltamme ottaneet vastaan ja siinä ilmeisen hyvin myös onnistuneet, Ilmarisen vuokrauspäällikkö Ville Laurila sanoo.

Vastuullista kiinteistösijoittamista

Ilmarinen on Suomen suurimpia kiinteistösijoittajia sekä merkittävä rakennuttaja. Vastuullisuus on olennainen osa myös Ilmarisen kiinteistösijoittamista.

– Meille on tärkeää olla mukana kehittämässä yhteistyössä alueita ja kokonaisuuksia sekä huolehtia siitä, että arvokiinteistöt pysyvät elinvoimaisina myös pitkälle tulevaisuuteen. Suunnittelemme jatkuvasti erilaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja vuokralaistemme kanssa sekä rakentaessamme uusia kohteita, Laurila lisää.

Helsingin Matkailusäätiö palkitsi kaikkiaan neljä organisaatiota kaupunkilaisten ja matkailualan edustajien suosittelemista ehdokkaista. Ilmarisen ja Kämp Gallerian lisäksi palkinnon saivat Ateneumin taidemuseo, Senaatintorin kesäterassi sekä kävelyelämyksiä tarjoava WalkHelsinki. Vuoden 2020 palkintojen perusteluissa korostuivat pitkäjänteisen kaupunkikehittämisen lisäksi erityisesti uudenlaiset innovaatiot ja ratkaisut. 

Ilmarisen ja Kämp Gallerian lisäksi nyt palkittiin myös Ateneumin taidemuseo,  Senaatintorin kesäterassi sekä WalkHelsinki.

Ajankohtaista

Tiedote 26.4.2024

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–maaliskuussa 3,2 prosenttia. Yhtiön kustannustehokkuus parani edelleen vakuutusmaksutulon kasvaessa ja eläketurvan tuottamiseen tarvittavien hoitokulujen laskiessa. – Olemme jatkaneet menestyksekkäästi Ilmarisen strategian toteuttamista ja kasvattaneet tuottavuuttamme viimeisten kuuden vuoden aikana merkittävästi, toteaa Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita