Uutinen 26.10.2022

Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa Ilmarisen opiskelijamessuille keskiviikkona 23.11. klo 15. Nyt on kanava auki Ilmariseen – tutustu meihin ja töihimme.

Tiedätkö, millaisia töitä Ilmarisessa tehdään? Olisiko sinun intohimosi innovatiivisten palveluiden kehittäminen, työeläkevakuuttamisen monipuolinen maailma, ihmisläheinen asiakaspalvelu, vastuullinen sijoittaminen, teknologia ja tietoturva tai inspiroiva talous- ja riskienhallinta?

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Teemme merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Haluaisimme rakentaa yhdessä sinun kanssasi parempaa työelämää. 

Tule tutustumaan meihin ja verkostoitumaan Ilmarisen virtuaalisille opiskelijamessuille. Liity mukaan kuulemaan, katsomaan ja kysymään!

Luvassa on monenlaisia työelämän näkökulmia. Mikä on työnhaussa oleellista? Miten tuoda piilo-osaaminen esiin? Millainen kokemus on kesäduuni Ilmarisessa? Entä haluaisitko keskustella virtuaaliständeillä Ilmarisen asiantuntijoiden kanssa tulevaisuuden työmahdollisuuksista?

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Opiskelijatilaisuus järjestetään virtuaalitilaisuutena keskiviikkona 23.11.2022 klo 15.00–16.30. Tapahtuma-alustalla on esitysten lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa. Tilaisuuteen osallistuvilla on mahdollisuus saada ainutlaatuinen Isona minusta tulee eläkeläinen -haalarimerkki!

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Ilmoittaudu viimeistään 21.11. mukaan opiskelijamessuille osoitteessa ilmarinen.fi/tapahtumat. Tilaisuus on suunnattu yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille.

Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan ihmisen työeläketurvasta. Sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti ja rakennamme parempaa työelämää yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää meistä ilmarinen.fi/tyopaikat

Ajankohtaista

Uutinen 23.1.2023

Onko työntekijäsi lähdössä töihin ulkomaille? Muista hakea A1-todistus

Jatkossa työnantajan tulee hakea Eläketurvakeskuksen myöntämä A1-todistus työntekijälleen myös lyhyille ulkomaan työmatkoille. Vaatimus on tarkentunut, koska ulkomailla työskentely on yleistynyt merkittävästi. Todistuksen voi saada tiettyjen kriteerien täyttyessä, jotka vaihtelevat jonkin verran maittain.

Onko työntekijäsi lähdössä töihin ulkomaille? Muista hakea A1-todistus
Ilmarisen toimitilarakennus ulkoa, kuvituskuva.

Tiedote 17.1.2023

​​Ilmarisen viestintäjohtaja vaihtuu​

Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin on irtisanoutunut ja siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle. Hänet on nimitetty Metsähallituksen viestintäjohtajaksi.

​​Ilmarisen viestintäjohtaja vaihtuu​

Tiedote 16.1.2023

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu hidastui

Työntekijämäärä nousi joulukuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä 0,8 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Toimialoista vahvimmin kehittyivät henkilöstövuokraus, viestintä- ja tietotekniikka sekä teollisuus. Rakentaminen sekä kuljetuksen ja kaupan alat olivat laskussa. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä nousi eniten Etelä-Suomessa, kun laskua tuli ainoastaan Itä-Suomessa.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu hidastui
Lisää uutisia ja tiedotteita