Uutinen 26.10.2022

Ilmarisen opiskelijamessut – ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa Ilmarisen opiskelijamessuille keskiviikkona 23.11. klo 15. Nyt on kanava auki Ilmariseen – tutustu meihin ja töihimme.

Tiedätkö, millaisia töitä Ilmarisessa tehdään? Olisiko sinun intohimosi innovatiivisten palveluiden kehittäminen, työeläkevakuuttamisen monipuolinen maailma, ihmisläheinen asiakaspalvelu, vastuullinen sijoittaminen, teknologia ja tietoturva tai inspiroiva talous- ja riskienhallinta?

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Teemme merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Haluaisimme rakentaa yhdessä sinun kanssasi parempaa työelämää. 

Tule tutustumaan meihin ja verkostoitumaan Ilmarisen virtuaalisille opiskelijamessuille. Liity mukaan kuulemaan, katsomaan ja kysymään!

Luvassa on monenlaisia työelämän näkökulmia. Mikä on työnhaussa oleellista? Miten tuoda piilo-osaaminen esiin? Millainen kokemus on kesäduuni Ilmarisessa? Entä haluaisitko keskustella virtuaaliständeillä Ilmarisen asiantuntijoiden kanssa tulevaisuuden työmahdollisuuksista?

Ilmoittaudu nyt mukaan!

Opiskelijatilaisuus järjestetään virtuaalitilaisuutena keskiviikkona 23.11.2022 klo 15.00–16.30. Tapahtuma-alustalla on esitysten lisäksi paljon muutakin mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa. Tilaisuuteen osallistuvilla on mahdollisuus saada ainutlaatuinen Isona minusta tulee eläkeläinen -haalarimerkki!

Ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Ilmoittaudu viimeistään 21.11. mukaan opiskelijamessuille osoitteessa ilmarinen.fi/tapahtumat. Tilaisuus on suunnattu yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille.

Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan ihmisen työeläketurvasta. Sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti ja rakennamme parempaa työelämää yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Meillä on mahdollisuus tehdä merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää meistä ilmarinen.fi/tyopaikat

Ajankohtaista

Uutinen 25.5.2023

Vielä harva yritys tunnistaa vastuullisuuden merkityksen liiketoiminnalle

Kyselytutkimuksen mukaan Uudellamaalla toimivista yrityksistä kolmannes on määritellyt liiketoimintansa kannalta merkittävimmät teemat vastuullisuudelle. – Ensimmäinen askel on juuri tunnistaa yritykselle vastuullisuuden kannalta olennaiset asiat. Siinä pk-yrittäjä voi yllättyä myönteisesti, mitä kaikkea yrityksessä jo tehdään vastuullisesti. Rohkaisen kaikkia kartoittamaan oman yrityksensä vastuullisuuden! Ilmarisen yritysvastuupäällikkö Eveliina Leino sanoo.

Vielä harva yritys tunnistaa vastuullisuuden merkityksen liiketoiminnalle

Uutinen 23.5.2023

Ilmarinen toimi kumppanina Harvardin opiskelijoiden kenttätutkimuksessa

Ryhmä Harvardin yliopiston opiskelijoita vieraili Ilmarisessa esittelemässä tuloksia kenttätutkimuksesta, jota Ilmarinen oli kumppanina mahdollistamassa. Projektissa opiskelijat pyrkivät kartoittamaan erityisesti nuorten tietämystä eläkejärjestelmästä.

Ilmarinen toimi kumppanina Harvardin opiskelijoiden kenttätutkimuksessa
Lisää uutisia ja tiedotteita