Uutinen 16.6.2022

Työnantajien verkkopalvelut uudistuvat – Monipuoliset palvelut yhdellä kirjautumisella

Työnantajien verkkopalvelut ovat uudistuneet kevään aikana hyvää vauhtia asiakkaiden kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön tuloksena. Samalla myös kirjautuminen on helpottunut, kun palveluihin pääsee yhdellä sisäänkirjautumisella.

Merkittävin työnantaja-asiakkaille näkyvä muutos on uudistettu työnantajan palvelun etusivu, jonne on koottu asiakkaitamme eniten kiinnostavat palvelusisällöt. Myös kirjautuminen työnantajan palveluihin on helpottunut. Asiakkaamme pääsevät nyt hoitamaan TyEL-vakuutusasioitaan monipuolisesti yhdellä kirjautumisella.

– Lähtökohta digitaalisen palvelun kehittämisessä on, että asiakkaamme voivat hoitaa lähes kaikki asiat verkossa helposti ja huoletta silloin, kun heille parhaiten sopii. Kehitämmekin työnantajan palvelua tiiviisti asiakkaittemme tarpeita kuunnellen, sillä haluamme tarjota positiivisesti mieleen painuvan palvelukokemuksen kanavasta riippumatta, sanoo prosessinjohtaja Hanna Haikonen Ilmarisen vakuutus- ja eläkepalvelut -linjalta.

Sujuvaa palvelua ja ajantasaiset vakuutustiedot

Asiakkaamme ovat jo kuluneen kevään ajan päässeet itse ylläpitämään vakuutuksen yhteyshenkilötietoja ja laskutuksen yhteystietoja työnantajan palvelussa. Kesäkuussa puolestaan uudistui vakuutukset ja maksut -verkkopalveluosio asiakkailla, joiden työntekijöiden palkkasumma on yli kaksi miljoonaa euroa. Muilla työnantaja-asiakkailla tämä osio on ollut käytössä jo tammikuusta 2022 alkaen.

Vakuutukset ja maksut -osioista löytyvät esimerkiksi tulevien laskujen tiedot, vakuutuksen tiliote ja TyEL-todistus. Tulorekisteriin ilmoitetut palkat näkyvät palvelussa muutaman tunnin kuluttua ilmoituksesta. Palvelusta voi myös lähettää viestejä Ilmariseen turvallisesti.

Tulossa kaksivaiheinen tunnistautuminen

Kesän jälkeen otamme kaksivaiheinen tunnistautumisen käyttöön työnantajan palveluihin kirjautumisessa. Muutos lisää tietosuojaa, estää väärinkäytöksiä ja parantaa tietoturvaa.

Kehitystyö jatkuu syksyllä uudistuksilla, jotka helpottavat työnantajan vakuutusasioiden hoitamista ja työkykyriskin hallintaa palveluissamme. Asiakkaanamme saat näistä lisätietoa uutiskirjeistämme ja vierailemalla verkkopalveluissa säännöllisesti.

Ajankohtaista

Uutinen 23.11.2022

Ilmarisen asiakkaana maksat TyEL-maksut automaattisesti Palkka.fi-palvelussa – ”Äärimmäisen helppo perusyrittäjälle”

Palkka.fi uudistuu, mutta asiakkaillamme sen toiminnot säilyvät ennallaan. Suomen Metsätili oy:ssä palvelu on ollut käytössä sen perustamisesta asti. Yrityksessä ollaan tyytyväisiä etenkin palvelun helppokäyttöisyyteen.

Ilmarisen asiakkaana maksat TyEL-maksut automaattisesti Palkka.fi-palvelussa – ”Äärimmäisen helppo perusyrittäjälle”

Tiedote 15.11.2022

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu hidastui hieman

Työntekijämäärä nousi lokakuussa Ilmarisen suhdanneindeksiin kuuluvissa yrityksissä lähes kaksi prosenttia vuoden takaiseen verrattuna. Toimialoista vahvimmin kehittyivät henkilöstövuokraus sekä majoitus- ja ravitsemusala. Rakentaminen, kauppa ja kuljetus olivat laskussa. Alueellisesti tarkasteltuna työntekijämäärä oli laskusuunnassa Itä- ja Pohjois-Suomessa.

Ilmarisen suhdanneindeksi: Työntekijämäärän kasvu hidastui hieman

Uutinen 10.11.2022

Työeläkevakuutusmaksut vuodelle 2023 on vahvistettu

Sosiaali- ja terveysministeriö on vahvistanut vuoden 2023 työeläkevakuutusmaksut. Työnantajan eläkevakuutuksen (TyEL) keskimääräinen perittävä maksu on 24,84 prosenttia palkkasummasta vuonna 2023.

Työeläkevakuutusmaksut vuodelle 2023 on vahvistettu
Lisää uutisia ja tiedotteita