Uutinen 17.12.2019

NIMITYKSIÄ ILMARISESSA

Katso uusimmat nimitykset.

VTM Liina Aulin on nimitetty Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Hänen vastuulleen kuuluu Ilmarisen brändi, viestintä ja markkinointi sekä yhteiskuntasuhteet ja vastuullisuus. Lue nimitysuutinen.

KM Minna Jurvelin on nimitetty työkykypäälliköksi. Hänen tehtävänään on tukea asiakasyrityksiä työkykyriskin hallintaan liittyvissä asioissa.

Hallintotieteen maisteri Johanna Kivimäki on nimitetty asiakaspäälliköksi. Hänen toimenkuvaansa kuuluu asiakasyhteistyö työeläkevakuuttamiseen liittyvissä asioissa sekä myynti.

VTM Aleksi Kinnunen on nimitetty data-analyytikoksi. Hän tekee analyyseja ja ennusteita tuottaen tietoa liiketoiminnan tueksi.

KTM Johannes Raitio on nimitetty web-analyytikoksi. Hän kehittää Ilmarisen verkkopalveluita asiakastiedon analysoinnin avulla sekä tuottaa tietoa liiketoiminnan tueksi.

Ajankohtaista

Tiedote 26.4.2024

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Työeläkeyhtiö Ilmarisen sijoitusten tuotto oli tammi–maaliskuussa 3,2 prosenttia. Yhtiön kustannustehokkuus parani edelleen vakuutusmaksutulon kasvaessa ja eläketurvan tuottamiseen tarvittavien hoitokulujen laskiessa. – Olemme jatkaneet menestyksekkäästi Ilmarisen strategian toteuttamista ja kasvattaneet tuottavuuttamme viimeisten kuuden vuoden aikana merkittävästi, toteaa Ilmarisen toimitusjohtaja Jouko Pölönen.

Ilmarisen sijoitustuotto 3,2 prosenttia, ja tehokkuus parani edelleen

Uutinen 12.4.2024

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista

Ilmarisen vuodesta 2013 asti julkaisema suhdanneindeksi tarjoaa ajantasaista tietoa kansantalouden kehityksestä. Indeksi kuvaa yritysten työntekijämäärän muutosta edellisvuoteen verrattuna. Nyt suhdanneindeksiin mukaan laskettavat toimialat laajentuvat kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista.

Ilmarisen suhdanneindeksi laajenee kattamaan valtaosan yksityisestä sektorista
Lisää uutisia ja tiedotteita