Asiakasetumme sinulle:

Työvire-kartoitus

Asiakaspalvelu | 010 195 000

Työnantaja, pysy työyhteisösi pulssilla

Luotaamon Työvire-kartoitus on nopea tapa mitata työyhteisön hyvinvointia säännöllisesti. Työvireen saat käyttöösi, kun yrityksessäsi on työntekijöitä viisi tai enemmän. Yrityksesi pääkäyttäjä voi käynnistää palvelun kätevästi Luotaamossa itse – muutostilanteissa vaikka kuukausittain.

Pääkäyttäjä voi hallinnoida palvelua helposti ja seurata tuloksia näppärästi. Pääkäyttäjä käynnistää Työvireen Luotaamosta lähettämällä vastaajille sähköpostin. Vastaaminen kartoitukseen tapahtuu verkossa ja vie vastaajalta noin viisi minuuttia.

Työvire vaikuttaa koko organisaatioon

Työvire-kartoitus antaa johdolle vastauksia henkilöstön työntekijäkokemuksesta ja työnantajakuvasta. Kartoitus kertoo työn merkityksellisyyden kokemuksista, tavoitteiden asettamisesta, odotusten, roolien ja vastuiden selkeydestä, aikaansaamisen ja onnistumisen tuntemuksista sekä kehittymisen kokemuksista. Työvire piirtää yleiskuvan työhyvinvoinnista, työturvallisuudesta sekä työn henkisestä ja fyysisestä kuormittavuudesta.

background

Ota käyttöösi Luotaamo, saat asiakasetuna Työvireen

1. Tilaa palvelu asiakasetuna Luotaamosta

2. Ota palvelu käyttöön Luotaamossa

3. Motivoi henkilöstö vastaamaan kartoitukseen

4. Hallinnoi pääkäyttäjänä

 

Ota käyttöön

Ota Työvire käyttöön yrityksesi henkilöstölle Luotaamo-kokonaisuudessamme. Palvelun käyttöönottaminen edellyttää tunnistautumista. Palvelun ottaa käyttöön yrityksen pääkäyttäjä.

Työvireen saat käyttöösi, kun työntekijöitä on 5 tai enemmän. Yrittäjänä tutustu ja ota käyttöön Parempi Vire

1. Tunnistaudu ja tilaa palvelu asiakasetuna Luotaamosta

Tilaa nyt uusi Työvire yrityksenne käyttöön Luotaamosta. Saat palvelun asiakasetuna. Tilaaminen on helppoa – tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja täytä lomakkeelle yrityksestänne valitun pääkäyttäjän tiedot.

2. Ota palvelu käyttöön Luotaamossa

Saat tilauslomakkeen täytettyäsi sähköpostiisi tarkat ohjeet helpottamaan käyttöönottoa. Yrityksen pääkäyttäjänä saat tunnukset palveluun heti tilauksen jälkeen ja pääset tutustumaan palveluun.

3. Motivoi henkilöstö vastaamaan kartoitukseen

Innosta henkilöstöäsi vastaamaan Työvireeseen, tulemaan kuulluksi ja antamaan palautetta. Vastaukset raportoidaan anonyymisti, vastaajaa yksilöimättä, kun vastaajia on tiimissä viisi tai enemmän.

4. Hallinnoi pääkäyttäjänä

Kirjaudu sähköpostiosoitteellasi Luotaamoon, lisää kätevästi yrityksesi Työvire-käyttäjiä, hallinnoi tietoja ja seuraa raporteilta positiivisia muutoksia työyhteisössäsi.

Luotaamosta saat helposti käyttöösi myös Parempi Vire -mobiilipalvelun henkilöstösi hyvinvoinnin ja työkyvyn parantamiseen asiakasetuna.

 

Raportointi tukenasi

Työvire-raportilla saat selkeän näkymän yrityksen työvireestä, vahvuuksista ja kehityskohteista toimenpidesuosituksineen. Yritystason lisäksi tulokset raportoidaan pääkäyttäjän määrittelemän yksikkö- tai tiimitason mukaan, kun vastaajia on viisi tai enemmän. Toistamalla kartoitusta säännöllisesti voit seurata yrityksesi työvireen kehittymistä ja saat vertailutietoa muihin yrityksiin nähden.

background

 

HYÖDYT TYÖNANTAJALLE

  • helppo ja nopea tapa selvittää työntekijöiden tämänhetkinen työvire ja mahdolliset kipupisteet
  • mahdollistaa ketterän reagoinnin ja toimenpiteiden kohdentamisen oikein
  • mahdollisuus seurata henkilöstön työvireen kehittymistä ja toteutettujen toimenpiteiden vaikuttavuutta muutostilanteissa
  • avoin ja säännöllinen palautteen kerääminen sekä henkilöstön osallistaminen rakentavat avoimempaa toimintakulttuuria

 

Hyödyt työyhteisölle

  • suora palautekanava työnantajalle vastaajaa yksilöimättä
  • osallistava väylä avoimen toimintakulttuurin kehittämiselle
  • mahdollisuus vaikuttaa ja tulla kuulluksi parantaa työntekijäkokemusta ja lisää hyvinvointia työssä
background

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, jos olet kiinnostunut Ilmarisen asiakkuudesta tai Työvire-kartoituksesta.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Yrityksen tiedot

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että käsittelemme antamiasi tietoja Ilmarisen tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tutustuthan tietosuojaperiaatteisiimme täällä.

ETKÖ OLE VIELÄ ASIAKKAAMME?

Parempaa työelämää -palvelumme sinulle asiakasetuna

 

Luotaamo – kartoita työyhteisösi vire