Uutinen 15.1.2018

Ilmarisen yt-neuvottelut päättyivät

Ilmarisen koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut päättyivät maanantaina 15. tammikuuta. Neuvotteluiden taustalla oli työeläkeyhtiö Eteran yhdistyminen Ilmariseen 1.1.2018 alkaen.

Neuvotteluissa käsiteltiin henkilöstökäytäntöjen yhtenäistämistä, päällekkäisten toimintojen karsimista sekä uutta organisaatiomallia, jossa yhdistyvät molempien yhtiöiden vahvuudet ja joka vastaa entistä paremmin myös toimintaympäristön muutokseen.

Neuvotteluissa arvioitiin, että enintään 180 nykyistä vakinaista työtehtävää tulisi seuraavan kahden vuoden aikana lakkaamaan. Toisaalta yhdistyneeseen yhtiöön syntyy myös uusia tehtäviä, joiden myötä irtisanottavien määrä tulee jäämään pienemmäksi. Lopullinen henkilöstövähennysten määrä tarkentuu lähiviikkojen aikana, kun uuden organisaation nimitykset vahvistuvat.

Ajankohtaista

Uutinen 13.7.2021

Ilmarisen omistus laski Nurminen Logistics Oyj:ssä

Ilmarinen on käyttänyt hybridilainasopimuksen mukaista vaihto-oikeutta ja merkinnyt osakeannissa Nurminen Logistics Oyj:n uusia osakkeita. Tämän järjestelyn toteuduttua Ilmarisen omistus osakkeiden kautta on noussut aiemmasta 11,83%:sta 15,12%:iin. Aikaisemmin Ilmarisen kokonaisomistus osakkeiden ja rahoitusvälineiden kautta oli 16,46%. Koska Ilmarisella ei ole enää omistusta rahoitusvälineiden kautta, yhteenlaskettu omistusosuus osakkeista ja äänistä on järjestelyn myötä laskenut 16,46%:sta 15,12%:iin.

Ilmarisen omistus laski Nurminen Logistics Oyj:ssä
Lisää uutisia ja tiedotteita