Yrittäjän eläkevakuutus eli YEL

Yrittäjänä vastaat eläketurvastasi itse. Huolehdit siitä, kun otat itsellesi yrittäjän eläkevakuutuksen eli YEL-vakuutuksen.

Mikä on yrittäjän eläkevakuutus?

YEL-vakuutus on eläke- ja sosiaaliturvasi perusta. Siksi vakuutus on lakisääteinen eli pakollinen. Kasvatat eläkettäsi jokaisella maksamallasi YEL-vakuutusmaksulla. Samalla parannat muuta sosiaaliturvaasi. Et voi korvata YEL-vakuutusta vapaaehtoisella eläkevakuutuksella.

YEL-laskurin avulla saat arvion eläkkeestäsi, sosiaaliturvasi tasosta ja vakuutusmaksustasi.

Siirry YEL-laskuriin

Miksi kannattaa tulla Ilmarisen asiakkaaksi?

1. Helppo asiointi - yrittäjän kattava verkkopalvelu on käytössäsi 24/7 – näet kädenkäänteessä esimerkiksi työtulosi määrän ja sen, paljonko sinulle on kertynyt eläkettä.

2. Ammattitaitoinen palvelu - osaavat asiantuntijamme auttavat sinua vakuutukseen ja eläkkeeseen liittyvissä kysymyksissäsi.

3. Vastuullinen eläketurva - toimintamme on vastuullista ja sijoitamme maksamasi eläkemaksut tuottavasti ja turvaavasti.

4. Vakavarainen kumppani - eläkkeesi turvana on vakavarainen eläkeyhtiö.

5. Ammatillinen kuntoutus yrittäjyytesi turvana - jos terveydentilasi heikentyy ja haittaa työntekoasi, autamme sinua, jotta voit jatkaa työtäsi yrittäjänä.

Jäikö jokin asia mietityttämään vakuutuksen hankkimisessa? Soita vakuutusmyyntiin ma-pe klo 8-16 puh. 010 284 2385 (8,4 senttiä/minuutti).

Ota yhteyttä